tisdag, november 18

Meddelas enbart här (och eventuellt i andra sociala skrytmedier)

Jag är barnvakt ikväll och livear föräldraskap åt tre ungar OCH ALLA HAR LAGT SIG I TID, BORSTAT TÄNDERNA OCH SOMNAT UTAN ETT ENDASTE GNÄLL! Okej, det minsta barnet har eventuellt sin vanliga tröja istället för sin pyjamaströja för well, tyckte inte att det var värt fighten första gången jag barnvaktar honom, men å andra sidan somnade han i min famn efter att ha knölat runt i sängen och pratat med sig själv och fnittrat i tjugo minuter helt urgulligt tills jag blev helt stressad av att barn två skulle i säng så jag helt resolut tog honom i famnen och vaggade i tre sekunder och ba eh okej, han sover? Barn två och tre gick och lade sig när dom blev tillsagda och helt gnällfritt. Är ju clearly the child whisperer. (NO JINX)

Firade med att diska och göra mig en kopp kaffe och ringa Andreas för att diskutera (tjata) att/om vi ska köpa min mammas bil. Jag är team Ja! pga vill ha bil och mammas är fan fin, liten, bensinsnål och well, mammas. Plus är inte så dyrt som jag trodde?

3 kommentarer:

Sofia sa...

Bra, köp bil. Åk hit.

Mäktigt med kidsen. Jag har bara två, som råkar vara mina egna, och jag är uppenbarligen ingen whisperer. Hatten av.

Hanna sa...

Så oerhört imponerad. Vad snäll du är, också!

Linn sa...

Sofia: Ja, använde faktiskt dig som en anledning igår. "Om vi har bil så kan jag hälsa på Sofia så himla mycket lättare". True story.

Hanna: men tack! Jag tycker ju bara att det är kul, så jag har typ tjatat mig till att få barnvakta.

Bägge: Jag tror dock att det egentligen har med att barn krånglar sjukt mycket mindre med barnvakt, att de två äldsta är över fem och att deras föräldrar har skapat en rutin som jag bara hoppade in i. Men det är ju roligare att låtsas vara en child whisperer.