tisdag, november 4

Andra saker jag tänker på

Att det inte går att kommunicera med min pappa med sms eftersom hans svar 99 gånger av 100 är helt oförståeliga. Att han vill att jag möter honom på centralen när hans tåg kommer trots att han kan ta en taxi för det är trevligt. Att jag vill ha en selfiestation på vårt bröllop och kanske har hittat en lösning på det som kräver nästan ingenting av våra gäster och nästan ingenting av oss.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Berätta mer om den smarta lösningen! :)

Lfthmn sa...

Vilken bra idé med selfiestation! Det kanske börjar bli lite gammalt men jag har sett andra som haft fina ramar liggande, så man kan använda för bilder. Kul det hade varit om man haft en hyfsad kamera med fjärrkontroll fast monterad så folk kunde ta roliga bilder av dig själva utan fotograf, men det kan vara överkurs. Och ett oombett råd, som ni säkert inte behöver men som någon gav mig inför vårt bröllop: Fundera på vad som är viktigt för er och lägg krutet på det. Det är så lätt att drunkna i detaljer som egentligen är skitsamma.

Linn sa...

Johanna: nä, men vi har hittat en printer som man kopplar ihop med sin telefon med en app som sen skriver ut bilderna på 30 sekunder. Istället för att ha en polaroid dom är snordyr liksom. Kan ha lite selfiepinnar också for good measure.

Lufthamn: tack för rådet! Och tipsen!