onsdag, september 18

Saker som får min hjärna att dra ihop sig till ett rövhål

1) När det springer en fem centimeter stor och fet spindel över golvet i vardagsrummet (flög upp i stående läge i soffan och pep/skrek tills A "tog bort" den)

2) Ballerinaskor på vuxna människor. Bara nej.

3) (favorit i repris) Folk som kommenterar på en bild på ett barn/inlägg om barn som gör random grej med så gör Noah/Yllet/Karsten också. Ingen har frågat om vad ditt barn gör, skaffa en egen blogg/instagram/facebook och lägg ut bilder på din unge om du vill visa världen.

7 kommentarer:

maddiis sa...

Japp. Bär både ballerina och kan kommentera om mitt barn. Är ett rövhål. :)

Limpy sa...

Nu har jag inte haft ballerinas speciellt många gånger i sommar, kanske för att jag håller på att växa ifrån dem, men jag undrar ändå vad en ska ha för skor när en vill vara fin och inte kan bära klackar? Jag har typ gympadojjor jämt och använder ballerinas som finskor.

Linn sa...

maddiis: haha, nej du är absolut inget rövhål. Det är bara mitt huvud som liksom imploderar lite ibland.

Limpy: Det där problemet hade jag också när jag fick uppenbarelsen att ballerina kanske inte är så fina som jag tyckt innan. Det kräver ju mer jobb, å andra sidan är det ju tusen gånger snyggare. Jag tycker att en, förlåt för töntigt ord men, nätt herrsko är snyggt. På sommaren kanske lädersandaler?

Limpy sa...

Tack! Jag har nätta herrskor! Hurra!

Linn sa...

Haha, obs att jag på inget sätt är nån form av guru för vad som är fint. Man ska ju såklart ha det man själv tycker är fint och skita helt i vad jag tycker.

Johanna sa...

Jag vill inte heller trampa någon på tårna, men haha på sista. Alltså verkligen. Obs att jag inser att jag kommer bli exakt sån själv när jag skaffar barn.

Linn sa...

Lätt jag också. Jag har fått äta upp ungefär ALLT ont jag någonsin sagt om par nu när jag är en del av ett själv så jag kommer säkert bli en riktigt vidrig internetmorsa också.