söndag, december 29

Årets sista dagar är snålblåst och vattenspruteregn och långpromenader och nattsvart kaffe och inredningsfrenesi. Jag har anlitat en av the finest, som också av en händelse råkar vara inredningsarkitekt, till att skissa upp nya köket och gör mitt bästa för att förstöra och styra hennes inspiration genom att skicka länkar och pinterestboards på saker jag gillar. En mjukmörkgrönblå vägg. Svartmarmorerad marmor. Läderhandtag. Gula lampor. Mjukt. Krispigt. Roligt. Så. Jag googlar boende i Rom (tips mottages gärna) och driver mannen jag bor med halvgalen med men kolla här då! Vad tror du om det här? mitt i hans Walking dead-maraton. Imorgon åker vi tillbaka till Stockholm och det ska bli jätteskönt, men också så himla konstigt. Har jag ett eget hem liksom? Där jag måste handla städa fixa själv? Så himla konstigt.

2 kommentarer:

Lfthmn sa...

Kan inte direkt tipsa om boende i ROm annat än att folk verkar hamna i närheten av Termini och det är inte så mysigt där ("centralstationsfenomenet").
Däremot MÅSTE du bara gå på Eataly, tror du skulle älska det! Och det är en fantastisk stad att promenera i. Vill ni hitta på något mer uppstyrt så titta gärna på http://www.livitaly.com/ - det är det företaget min syster driver med sin sambo. De har en trevlig grej som jag gjorde i våras: Man går på tre olika restauranger/barer som ligger i närheten av varandra och får lära sig om hur olika vinsmaker funkar ihop med olika mat. Jättetrevligt! Tycker även att man ska gå på Forum Romanum med en guide, som av en händelse har de guidade turer där med!

När ska ni dit? Det kanske står i tidigare inlägg, har inte läst ikapp än.

Gott nytt!

Linn sa...

Åh! Tack för tips! Som vanligt dyker inte dina kommentarer upp i min mail, utan syns bara huxflux här istället. Det hela är mycket märkligt. Vi åker i början av mars och ska bo på Dei Mellini (http://www.hotelmellini.com/) som hade en väldigt förmånligt erbjudande. Andreas har bott i Rom ett halvår så han har ju lite koll, men det var typ fem år sen eller nåt så nya tips är ju mer än välkommet! Ska bokmärka det här inlägget.

Gott nytt till dig också!