måndag, december 2

Förlåt mina små kycklingar, jag ska aldrig lämna er igen

Okej, så jag åkte till Prag i torsdags och sen dess har jag varit lite incommunicado kan man säga. Jag har haft det helt sinnessjukt bra. Vi bodde här och det är andra gången jag bor där och jag kan ve-he-herkligen rekommendera det hotellet om man ska åka till Prag. Det ligger sjukt centralt, är jättefräscht och kostar superbilligt. Det enda negativa är att det bara är en (färgad) glasdörr in till toaletten och att badkar och handfat ligger i rummet (I know, I know det låter skitkonstigt) men så länge man är oblyg eller passar på att göra the heavy stuff när den andra är nån annanstans så är det fab.

Vi gjorde typ ingenting mer än åt och drack. Både jag och Andreas har varit i Prag förut och kände väl inget jättesug efter att turista så vi promenerade lite hand i hand och letade efter mysiga ställen att sitta på. Sen satte vi oss och sen drack vi öl och drinkar och vin och åt kött. Uteslutande åt jag kött på den här resan och nu är det vegetarisk detoxvecka för att liksom väga upp allt annat.

Det är sjukt billigt och allting är gott och folk är trevliga och det är vackert och rent och JAG ÄLSKAR PRAG!

Den här veckan ska jag detoxa, byta kontor med jobbet, städa lägenheten och eventuellt julpynta lite och sen ska jag fira att vi har fått en ny VD och dricka bubbellunch. Och hålla tummarna för att jag inte får Andreas förkylning och kan åka hem som planerat till helgen. (Mamma - cancer - behandling - dåligt immunförsvar)

Vad har ni haft för er?

5 kommentarer:

Sara sa...

Åh, toppen med Prag-tips. Det står på vår att-åka-till-lista.

Jag har haft en superfin helg. Jag är så fruktansvärt kär i min kille och han är så fin och bara "oj jag har köpt lite många julklappar till dig så du får en adventsklapp varje söndag också". Och igår frågade han när vi ska börja försöka bli med barn och vi bestämde att börja försöka i februari. Jag är sådär lycklig att jag bara vill skriva gulliga facebookuppdateringar hela tiden (obs, gör ej detta av hänsyn till övriga världen).

Linn sa...

MEN GUD VAD SPÄNNANDE! Iiiiiiihhhh! Grattis eller vad man säger!

Och om du/ni är sugna på Prag så kolla taggen Prag nere i den där molngrejen på sidan, där finns det tips som jag fick innan jag åkte dit första gången. Samt: Gå till Tretters och drick drinkar. Sjukt gott.

Jojjo sa...

Prag är fantastiskt, det lilla jag hann se under en eftermiddags ledighet under jobbresa förra året. Är definitivt ett ställe jag vill åka tillbaks till!

Honey sa...

Det verkar vara någon ny grej, det där med glasdörr till badrummet, har varit så på nästan alla hotell jag varit på den senaste tiden. Tycker inte det gör så mycket förutsatt att dörren faktiskt är tät, men det är den tyvärr väldigt sällan...ofta är det en glipa mellan nederkanten och golvet, eller så är handtaget inte så mycket ett handtag som ett spexigt litet kikhål i dörren. Hur var det på Praghotellsdörren?

Mirijam sa...

Vi fick reda på att Alfies cancer inte spridit sig till inre organ (torsdag), skrivit en krönika (fredag), sålt min lägenhet (lördag) och så har jag köpt en enbuske som jag klätt med minidiscokulor och polkagrisstänger (söndag).