tisdag, juli 3

Pass, p-piller och piljetter

Jag har nästan tappat rösten och låter som en dålig imitation av en kille i målbrottet. När jag gick tillbaka till kontoret efter lunchen kom jag på att exakt samma sak hände när jag var i Prag. Det har förmodligen att göra med antal skratt per dag tillsammans med luftkonditioneringen på hotellrummen. Men, hellre sval om natten än röst på dagen som man säger. Nu är det hela fyra timmar kvar av den här arbetsdagen innan jag jäktar hem och slänger i en paniktvätt och försöker fylla väskan med saker jag faktiskt behöver. Det vill säga böcker, bikini, solskydd, ett gäng löst sittande klänningar samt pass p-piller och piljetter. Och plånboken. Och nagellack. Herregud, man kan ju inte åka på semester utan nagellack! 

ps. Är det nån som vet hur man kan lägga upp instagrambilder i bloggen utan att dom blir så inihelvete suddiga? Det är ju skitfult med sudd. ds.

1 kommentar:

Johanna sa...

Hoppas du får en svinhärlig resa!

Och instagrambilderna... blir de suddiga när du lägger upp dem på bloggen? Konstigt! Men bra att kolla upp nu för vi vill ju att du bildbloggar från semestern. En person i solen är bättre än ingen person i solen, som man säger.