torsdag, juli 19

Att ha en riktig kukdag

Jag brukar vara ganska bra på att tycka att jag är bra och att jag klarar av saker, men jag kanske också ska tänka på att jag inte är nån jävla superhuman som kan göra allting samtidigt och göra det bra. För det kan vara så att att faktiskt inte går att kontrollera precis allting jämt för att man (jag) bara är människa och inga övertidstimmar i världen hjälper när dygnets timmar bara är tjugofyra och nån gång måste man visst sova. Visst, det är helt säkert så till och med. MEN DET HJÄLPER INTE NÄR JAG HAR GJORT FEL! Känsla just nu: jag borde få sparken.

5 kommentarer:

Annika sa...

Ah. Sluta ge dig själv på käften. Var glad att du fattar att du har gjort fel. Det är inte alla som gör. Nästa gång gör du rätt. Kram

Anonym sa...

Jan Carlzon sa visst någon gång att ”vi måste slå vakt om rätten att göra fel om vi vill att något ska hända”. Ett säkert sätt att aldrig göra fel är att göra ingenting. Du verkar vara så konstruktiv och kreativ att man får räkna med att saker blir fel ibland!

Mårten

Linn sa...

Annika: Jag kör den beprövade bryt ihop-kom igen-metoden. Det kommer lösa sig, men det är lite jobbigt. Kram!

Mårten: Tack snälla!

Bubbel sa...

Var inte så hård mot dig själv, INGEN är felfri! Upp med hakan, kram på dig

Johanna sa...

Jag är SÄKER på att du absolut inte borde få sparken. Sådetså!

Men kram ändå, det kan man ju behöva en när man ångestar. Tänk på att det som känns enormt stort nu oftast känns som en liten skitsak några dagar senare.