fredag, juli 20

Drama [pause] queen

Japp. Imorse grinade jag när jag vaknade. Sen gick jag till jobbet och pratade och erkände mitt misstag och nu känns det rätt okej igen. Alla säger att jag inte ska bära världen på mina axlar och alla har såklart rätt. Det är bara att det är så jävla svårt att ta distans och ba inte mitt bord, nope sir-ee. Hur gör alla? Och hur gör man för att inte hetsa upp sig så jävla mycket jämt? Beats me.

4 kommentarer:

Johan sa...

Jag håller med alla och så länge man inte jobbar med något där liv står på spel, vad spelar då ett misstag eller två för roll i förlängningen?

JJ sa...

Gumman, sa lange det inte ar ett medvetet fel eller ngt som kan ses som kriminellt, sa ar det bara att ta tag i felet o gora ratt! Det kommer losa sig o som foregaende talare, om det inte handlar om liv o dod vad spelar det for roll. Man blir stark av att erkanna misstag o det ar en bra formaga att kunna gora det ocksa. puss vannen

It's all gonna be fine sa...

Det enda som har funkat för mig med det där med säga nej/backa/distansera/delegera o dyl är att faktiskt bara prova ("bara"). Typ: ok, nu får det bära eller brista. Jag provar att säga "gör det du"/"kan nån annan ta detta" etc. Och sen ser man vad som händer.

Pga vad som händer är: världen står kvar, kvaliteten står kvar, ens värde står kvar. Och då har man fått bevis på det liksom.

Oavsett: ta hand om dig. Var rädd om dig. Kom ihåg att du är FAB.

Linn sa...

Johan: Jag försöker tänka lite så också, men det är svårt ibland.

JJ: Ja, ni har rätt såklart. Tyvärr gör inte det fel roligare att göra. Jag tror att jag har kommit över det lite nu och fokuserar på det jag kan göra istället för det jag borde ha gjort.

Iagbf: Ja, det håller jag med om också. Jag brukar vara ganska bra på att delegera, men det här hör till mitt jobb så det är inget jag kan/borde delegera. Men jag försöker fokusera på vad jag kan göra nu istället för vad som gick fel och hålla en öppen kommunikation med ledning/kollegor. Jag kan ju bara göra det bästa jag kan liksom. Och tack!