tisdag, juli 31

Tonight? So not the night.

Okej, så förut gjorde jag en pastagratäng. Det var, well, som en lasagne fast utan det göttigaste skulle man kunna säga. En vardagslasagne. En gratäng för singelbruk. En lasagnernas kusin från landet. Rätt rolig, men lite rustik. Jag hade i en massa örter och tre sorters ost. Tyvärr var den ena sorten keso och keso är liksom inte ostsås på grädde och prästost. Missförstå mig inte, keso är gott. Det är liksom bara inte lika gott. Sen kollade jag på perfekt anatomi på OS (simning) och resterande TIMMAR har jag letat klänning till bröllop. Sjukt jobbigt yo. Hatar leta klänning. Och jag kan inte leta skor förrän jag har en klänning och jag har inga skor.

3 kommentarer:

tojis sa...

Klänning till bröllop ja...jag har provat säkert 25 st men inte hittat nån jag vill ha. Sen gick jag hem och provade en säkert 12 år gammal klänning som jag haft på bröllop förr. Och den var fin så nu tänker jag ha den, i nån slags protest mot att det inte finns några fina att köpa.

Men, vart vänder man sig för att få tillbaka tiden man la på alla de där provningarna? Och hur botar man ångesten som 15 olika provrum en varm dag i juli ger?

Linn sa...

tojis: alltså jag vet inte. Jag köper på nätet och provar hemma i lugn och ro. Jag finner att det gör saker slightly mindre ångestframkallande.

tojis sa...

Sant, men sen blir det jobbigt att packa paket och skicka tillbaka, så risken är att jag har alla de där 25 klänningarna hemma sen. Dock: borde göra så nästa gång, men med några stycken istället för 25.