måndag, augusti 22

Vi måste prata om Fabian

Alltså jag trodde vi var överens om att Fabian Bengtsson måste bort? Sist jag kollade var han fortfarande i teven och det var verkligen inte ett önskvärt resultat. Göteborgare unite för fan. Maila mig på linnjafb@gmail.com så skickar jag en masterplan. Det enda ni behöver göra är att låsa in fjanten i lådan och köra lådan till utmärkt plats så sköter jag resten. Kanske får Fabian spendera en månad i skogen bland elallergiker, kanske får han åka på en liten semester till Färöarna. Vi får se lite där.

15 kommentarer:

Fifi sa...

Ja, för fan, fram med kartongen bara!

Johanna sa...

Haha! Men du, vad gör han i TV:n? Reklam? Han har väl inget eget program?! (Frågar eftersom jag inte har kollat på länge eftersom vi glömt köpa en box med kanaler eller vad det heter, sedan vi flyttade hem till Sverige.)

En månad med elallergiker låter som ett perfekt straff för irriterande personer.

Linn sa...

Fifi: jag skickar planen på mail.

Johanna: Ja gud ja. Ett helt program hade ju varit tortyr!

Eller hur? Gå runt där bland folk i hemmagjorda elskydd av tyll och nån tratt. (fo realz, sett på teve).

Matilda sa...

Kan du inte bara lämna honom i lådan och liksom ”glömma bort” honom?

Linn sa...

Vill ju inte döda nån liksom. Elallergikerna kan få ta hand om honom. Lagom straff för bägge två liksom.

Matilda sa...

Jag menar inte döda. Bara liksom glömma. Det kan väl inte klassas som att döda?
Fast okej, elallergiker är också ett bra straff. Tillsammans med UFO-fantaster med foliehattar vore det en oslagbar kombo. Jag säger kör.

Linn sa...

Kanske inte klassas som mord, men iallafall dråp väl? Vill ej dräpa heller. Men tänk att FABIJAN BENGTSSON VD PÅ SIBA! får hänga med dom enda i samhället som aldrig kan köpa hans produkter är lite kulironiskt så där. Men okejokej, vi slänger in lite UFO-fantaster och lajvare också för extra effekt. FABIJAN BENGTSSON VD PÅ SIBA kommer fan aldrig mer öppna munnen efter det. Chocken kommer bli för stor.

Matilda sa...

Låt oss hoppas det!

Anonym sa...

Alltså Linn, jag brukar gilla din blogg. Jag har tänkt att du har skön humor. Fram till förra inlägget om Fabian, då. Det var rätt osmakligt faktiskt och inte ett dugg kul. Och nu gör du det igen... Konstigt nog blev jag besviken, hur jag nu kan bli det på någon jag egentligen inte känner.

/Jenny

Snabbköpskassörskan sa...

Jag garvar läppen av mig härborta :)))
Jag är besatt av din Blogg!

Sofia sa...

Jag kan hjälpa till! Låt oss bli av med honom en gång för alla. Du kan lägga till mig i mejlgruppen.

Linn sa...

Jenny: Det var ju tråkigt att höra att du inte gillar att jag bashar Fabijan Bengtsson VD på Siba. Vi har ju olika humor där. För mig är det en tevereklam som är vansinnigt irriterande och well, jag tycker att det är roligt att driva med det. Du håller inte med. Så är livet. Jag undrar bara lite varför du känner ett behov att berätta det för mig? Jaha, så du blir besviken? Ska jag göra något konkret med den informationen? Eller varför är det så viktigt att berätta?

Jag gillar verkligen när ni kommenterar. Jag gillar att ni inte håller med och jag vill jättegärna höra era argument när ni tycker nåt annat, men just sånt här förstår jag inte riktigt. Jag var inte så rolig som jag brukar. Okej? Det är inget måste att skratta eller gråta eller hålla med mig. Ni får gärna komma med konstruktiv kritik, men personlig kritik för att ni känner för det? Nej.

Rent generellt så tycker jag inte att det är nödvändigt att påpeka att andras humor är tråkig eller den nya frisyren ful eller att skorna ser konstiga ut direkt till en person bara för att jag själv råkar tycka det. Det gäller även på nätet.

Så, läs gärna här. Hata mig, tyck att jag är dumihuvet, bli irriterad, men du behöver inte berätta det för mig. Det blir liksom inget roligt att blogga då.

berättaren sa...

Hej Linn!

Jag håller med dig till punkt och pricka i din senaste kommentar. Om man inte gillar någons humor så kan man behålla det för sig själv. Ingen tvingar en ju att läsa, och det är taskigt mot bloggaren om man klankar ned på humornivån i något inlägg. Alla tycker olika saker är roliga, så är det ju bara.

Jag tycker i alla fall att du är precis hur rolig som helst och du FÅR bara inte sluta skriva bara för att nåt pucko utan farstu tycker att du ska anpassa dig efter hans eller hennes typ av humor. Din blogg förgyller min vardag, för du är helt enkelt underbar!

Inlägget om Fabian var briljant! Jag tycker att planen med elallergikerna ute i skogen är en förträfflig idé. Kom ihåg att ta ifrån honom mobilen bara. För elallergikernas skull menar jag.

Linn sa...

Hej Berättaren!

Tack. Jag är säker på att Jenny inte menade att vara otrevlig, men kände att jag ändå ville svara på det.

Och tack igen för alla fina ord!

Anonym sa...

Hej Linn! Du tror inte att "Jenny" tyckte inlägget var lite osmakligt med tanke på att Fabian Bengtsson faktiskt kidnappades och satt i en låda på riktigt för ett par år sen? Och verkade helt förstörd av det i flera år efteråt.

Själv har jag ganska liberal humor och tyckte Fabian-skämtet var lite komiskt för att det var så osmakligt, men jag fattar inte varför du blir så förvånad över Jennys kommentar. Jag hade väntat mig otroligt många fler upprörda kommentarer.