onsdag, december 17

And it's back

Hej? Hur mår ni? Jag mår rätt bra, faktiskt. Idag ska jag träffa en kompis och lyssna på hennes dejt från igår och mysa lite hemma. Nu när jag är medlem av Den Mörka Sidan så tycker jag att det är sjukt roligt att höra dejthistorier och framförallt är det ganska roligt att se folk man tycker om lite så där halvt nyförälskat spattiga. Igår åt jag lunch med min kanske äldsta killkompis, inte i ålder men i år vi känt varandra, och imorgon ska jag käka lunch med Sofia och sen ta en öl med en av dom där killarna från min studietid som jag gillar så himla mycket. Åh, och igår käkade jag middag med Lisa. Och på fredag ska jag gå på A Christmas Carol på Maximteatern och käka middag på En halv grek plus turk med Nellie och Andreas. Alltså jag gillar alla ovanstående så himla mycket och jag är så himla glad över att jag har dom. 

I övrigt så var han den där killen jag alltid hälsade på i den där stugan, och ibland trodde att jag kanske var kär i, hemma hos oss på middag i måndags. Jag gillar min snubbe oerhört mycket för att han tycker att det är självklart att jag ska få ha kvar min vänskapsrelation (without the added sex, mind you) och det var faktiskt mycket trevligare än vad jag trodde att det skulle vara. 

När det gäller det emotionella måendet så är det under kontroll. I fredags bröt jag ihop och grät i två timmar och tyckte att livet var jävligt jobbigt och mörkt och jag kan eventuellt ha sagt att vi ahh-haa-ldri-hig gör nåt mysigt ihop längre och att jag känner mig så eehhh-heen-saa-haam. Eventuellt även också att livet är helt ovärt att leva eftersom det bara är jobbigt hela tiden. Den känslan har gått över nu. Det svänger fort inne i mitt huvud, det får man ge det.

Vad händer hos er då?

2 kommentarer:

Josefine sa...

Sitter nerspydd (av barn inte av mig själv!) i soffan och väntar på att lägga Tintin. Mikael är på julfest. Hans kväll verkar lite mer ball. Känner jag mig själv rätt kommer jag att bli svinsur när han kommer hem, troligen, full och väcker mig inatt. Jag är en charmig person på det sättet.

Linn sa...

Åh igenkänning på det också. Varför blir man så sur (krängt?) av att den andre är packad?