onsdag, oktober 1

På bröllopsfronten massa nytt

Okej peoples, vi har en lokal! Och ett datum då, liksom på köpet. Vi gick en liten (asfalterad) stig upp på ett berg och träffade en så oerhört sympatisk man som visade runt och var fantastisk och jag tror att både jag och Andreas fick en crush på honom så HONOM SKA VI HA! Det här är helt caterat med mat och dryck och hela baletten och det var ju verkligen inte vad vi hade tänkt oss från början, men det var så fint och kändes så tryggt och rätt och well, värt det helt enkelt. Så, avcheckat på listan: klänning, plats, datum (och man). Yey!

7 kommentarer:

Johanna sa...

Gud vad skönt! Fint att plötsligt hitta det som känns helt bra istället för att behöva prioritera och vela en massa (som jag ser framför mig att jag hade gjort :))

Josefine sa...

Grymt! Låter som att de viktigaste grejerna klaffat. Svåraste grejen är väl nästan att hitta nån som det är värt att gifta sig med.

uppochhoppa sa...

ÅH, hon gifter sig!!!!!! Grattis! Tänk va, jag har som tappat bort dig, men jag hade ju koll på att det kommit en kärlek och så, för ganska länge sen nu också. Men tänk, ja minns singelliv, köttgrytor och bakis på kontor. Äsch, sånt är nog fortfarande aktuellt, minus sova ensam då, men äsch. Nä, bvet inte vart jag ville komma. men GRATTIS Linn!!

Hanna sa...

Åh vad kul! Meget skönt när det känns helt hundra med detsamma och en slipper väga upp för- och nackdelar med olika ställen. Vill höra mer!

M sa...

Men yey, bra jobbat!

Linn sa...

Johanna: Alltså vi har ju redan velat en massa. Vi har ju ändå vetat om det här sen i mars och ändå inte kommit fram till nåt förrän nu. Heh.

Josefine: haha, true dat!

uppochhoppa: haha, tack så mycket! Visst är det märkligt att följa nån från bakisångest till familjeliv? Så känner iallafall jag om alla mina bloggisar.

Hanna: Ja men ja! Vi kollade så sjukt mycket på din lista, tusen tack för den! Till slut blev det Fåfängan.

M: Tack!

Hanna sa...

Åh, Fåfängan är fint! Dessutom kommer ni ju få fantastiska foton med den backdropen. Har en kompis som gifte sig där, ah-mazing.
Kul att ni gillade listan. :)