onsdag, oktober 1

Okej, en bröllopsgrej till: vigselförrättare?

Okej, ny fråga: är det nån som vet en bra, mjuk, fin vigselförrättare i Stockholm? Eller huruvida det är okej att använda en vigselförrättare från en annan kommun? Jag har försökt googla mig till det här, men kommuner och landsting och interwebs är jy inte direkt bffs om man säger. Okej, tack igen!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Tror att det är okej att ta in från utomsocknes. Min karls mamma är vigselförrättare och ska viga min bror i Stockholm.

Stina sa...

Visst går det att boka en vigselförrättare från en annan ort. Vi släpade vår från Örebro till Stockholm för att viga oss. Dock att det är upp till förrättaren om denne är pepp på att resa och ni kan behöva betala för resan. Värt tyckte vi!

Linn sa...

Jenny: oooh vad bra! Då ska vi bara hitta nån som är bra. Din mans mamma är inte till utlåns? Hehe.

Stina: Var det Ernst? Va? Alla vill väl gifta sig med Ernst tänker jag. Vi vill egentligen det iallafall. Alltså på riktigt, i våra initala planer tänkte vi att vi skulle vigas av Ernst Kirschsteiger, no joke.

Stina sa...

Ingen Ernst, även om jag tror han skulle vara en lysande förrättare. Det var en bekant till mig som vigt en v mina närmsta vänners bröllop som var så himla avslappnad och sympatisk och helt öppen för att vi typ ville köra viskleken med våra löften, inge ringbyten osv (det var mkt bättre än vad det låter). Så rackarns skönt med en förrättare som man kände sig sjukt avslappnad med.

Linn sa...

Uhm Stina, du råkar inte vara i Sverige, eller Stockholm närmare bestämt, 25 april nästa år och sugen på att fota vårt bröllop? Eh he he. Kollade på din blogg nu och 1) fantastiska bilder och 2) omg jag saknar melbourne så SÅ mycket. Snyft.