fredag, september 19

Bridezilla

Igårkväll var mina sista ord kan vi inte bara gå till Stadshuset?Eller skjuta upp hela skiten? innan jag somnade. Eller kanske att jag sa godnatt efteråt, men det var i princip mina sista ord. Herrefuckinggud vad bröllopsplanering är frustrerande. Delen när man får sitta och pinna på pinterest eller favorita i Etsy är ju jätterolig eftersom drömbröllopet känns helt rimligt, men sen kommer verkligheten och festlokal och catering och mat och personal och städ och sprit och bar och HELVETE VAD ALLTING KOSTAR PENGAR-ångesten. Vi tycker att vi vill ha ett rätt low-key-bröllop. Vi vill inte ha champagne, vi vill ha slushpuppydrinkmaskin. Vi vill inte ha oxfilé och nån jävla potatiskaka, vi vill ha buffé. Vi vill inte ha slott, vi vill ha lada. Min klänning kostade typ tusen spänn och jag köpte den oprovad på Etsy. Det blir dyrt ändå. Så igår satt vi och pratade om ekonomi och sparande och sen blev vi lite osams och så kändes allting bara jävligt tråkigt och mitt huvudmantra vi skiter i det jag behöver inte gifta mig vi skiter i det jag behöver.. gick rätt mycket på repeat. Vill ni läsa om bröllop förresten?

4 kommentarer:

we are the monkeys sa...

Ja det vill jag.

Vad med som din & din väns födelsedagsfest. Det var ju fantastiskt. Typ så fast bröllop. Kan inte det bli bra?

Linn sa...

Mja, alltså då gjorde jag ju allt själv. Lagade maten, dukade, piffade, fixade under middagen, städade efteråt. Det vill jag inte göra på mitt eget bröllop. That's where the costs come in. In feeling kommer det bli ungefär så.

we are the monkeys sa...

Det enda du behövar göra är att hojta så dukar och piffar jag. Man kanske kan hitta ngt kompis kompis som kan städa efteråt och kanske fixa under kvällen. Då är det maten... I don´t cook that well.

Jenny sa...

Att planera bröllop kan ha varit det stressigaste och otacksammaste jag har gjort. Fy fan.

Och ja! Skriv om det!