onsdag, oktober 7

 Prokrastinerar så mycket just nu. Det är ju ändå ett av mina supertricks så jag borde ju inte vara förvånad, men det känns konstigt efter en dryg månads konstant jobb-jobbande. Tänkte precis på att jag saknar att jobba med Jenny. Dels för att jag gillar henne så mycket och hon är himla rolig, men också för att jag saknar nån att bolla med. Det finns massa rolig energi på jobbet, men jag är den enda med den här typen av digital kunskap och pendlar rätt mycket mellan att känna mig som en chef och tänka att jag är en bluff. Det brukar gå över rätt snabbt, men jag vet inte om den där duktig flicka/dubbelkollar-grejen helt går ur? Pratade med en snubbe förut som hör till IT, men som har nån specialstatus pga ett geni så han rapporterar direkt till en av ägarna om ett problem som ingen annan verkar kunna lösa, eller är intresserade av att ta tag i och jag fick liksom ut mer av tre minuters Teamschattande än vad jag har fått på en månad på andra ställen. Älskar IT-killar som kan förklara saker. Det är samma ägare som är hans chef som har mitt projekt som sin bebis så jag har ju access till geniet, även om det innebär att jag kringgår min egen grupp. Känns inte helt okej, men jag vill liksom få saker gjorda? Sen tänkte jag på att jag ska sluta lägga mig i och ifrågasätta så mycket och istället bara acceptera sakers tillstånd och då fastnade jag i att slösurfa på internet och känna hur tiden går så långsamt så det nästan inte borde vara möjligt att gå så här långsamt.

Borde åtminstone ta tag i att kolla upp förvaringslösningar på Ikea, men jag när ett starkt HAT till deras sajt och kommer pga corona inte kunna åka dit. Vi behöver bygga upp nåt i garaget så vi inte bara har en massa random lådor på hela golvet och vi har pratat om Ivar-serien, för den har vi i förrådet, men jag tror att det finns nån svart serie som är bättre egentligen och nä men okej, nu får jag väl googla då.

3 kommentarer:

LoHe sa...

Men sånadär lister man skruvar i väggen och hakar på konsoler? Finns bra och väldigt prisvärda elfa-kopior på Jula, som dessutom lirar med Elfas produkter så man kan köpa till sådant därifrån som man vill ha, utan att betala överris för hela paketet. Jag är helt frälst i sådana, om det inte är betong/cement p g a känns oöverstigligt att borra/plugga innan man kan skruva fast. Oklart varför. Har bara aldrig satt mig in i hur man gör.

Linn sa...

Haha, ja jag har också den inställningen. Nu är det ju ytterväggar vi ska borra i främst så det blir nog plugg och borr. Men jag tänker mest att dom inte tål tillräckligt mycket tyngd? Plus är ofta vita och blir skitiga? Den där bror-serien står på ben och ska enligt Ikea vara gjorda i industristål och tåla cementsäckar. Plus är svarta. Dom kostar typ 800 kronor styck så jag tror vi provar några stycken så slipper vi borra sönder hela garaget. Gillar vi dom inte har vi två förråd där dom kan stå istället så det löser sig hehe.

Den där Andreas sa...

Prokrastinering är också mitt supertrick! Har förfinat det nu under avhandlingsskrivandet och trots det har jag ändå nästan lyckats producera ett färdigt utkast. Deadlines är ju bra på det sättet...

Angående att bara och plugga. Jag förlitar mig på min pappa, som liksom andra pappor födda på 50-talet visar sin kärlek genom att hjälpa till med praktiska saker. När jag är orolig för om något håller, i typ en gipsvägg, brukar han säga att det håller för en elefant. Själv är jag inte riktigt lika självsäker, men om han säger det så. Extra praktiskt nu när vi är husägare sen ett år tillbaka och pappa är nybliven pensionär, men ändå arbetsnarkoman. Så kontentan är, skaffa dig en nybliven och händig pensionär i din närhet.