fredag, oktober 23

Så gick det ännu en vecka. Min lilla pluttbebis har fyllt tre år. TRE ÅR! Hur hände det? Alldeles nyss var han en bedårande ettåring med håret rakt upp och en något svajig gångstil som skrattade istället för att säga ja och nu är han stor. Fortfarande med papegojplym i håret, men ett betydligt mindre svajigt rörelsemönster och ett humör som inte går av för hackor. Jag tror att Nils eventuellt har ärvt min BLIXTSNABBA ilska. Förlåt min son! Kanske därför han väljer pappa 11 gånger av 10 och bara i nödfall accepterar mig just nu. Det senare kanske i och för sig beror på att min mest använda fras till honom just nu är MEN NILS SLUTA! för han är ett riktigt litet sattyg rätt ofta. Han är såklart också det absolut finaste som finns i hela världen och jag är så kär så kär så kär i den där lilla knasiga personen.

Vad har hänt mer? På jobbet går det bra, tror jag. Vi kommer framåt iallafall, och det är ju roligt. Hemma är jag just nu inne i en STARK planera fix-fas och vi har hela garaget fullt av omonterade Ikeahyllor. Där ska det bli lite mer städat och inte bara "all skit i garaget" som vi kör på nu. Sen ska vi ta tag i barnens lekrum och fixa både en rita/fixa-hörna och måla väggarna så det blir lite mindre vit cell med lådor på golvet som vi har just nu. Och sen ska vi ta tag i kontoret/gästrummet och få in en bokhylla så vi kan packa upp kartongerna som står i garaget nu. Och sen ska det julpyntas och nu har vi SKITMÅNGA fönster så jag måste också köpa fler julgrejer. Stackars mig (hehehhee). Nu lunch. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är ditt bästa julpynt? Hemmapysslat, loppisshoppat, nytt och trendigt? Och hur ser den ultimata adventsbelysningen ut?
Bilder tack! ;-)