tisdag, maj 20

Har en riktig fittdag. Hatar ungefär alla. Läste Gillian Flynns Gone girl på tåget och blir uppriktigt asirriterad över att folk tycker den är bra. Jag orkade kanske 30% in och sen var jag tvungen att hoppa och scanläsa kapitel för kapitel till slutet för att få reda på om det var som jag trodde. Hatade språket. Hatade karaktärerna. Är även sjukt irriterad på min kille och känner mest ÄR DET HONOM JAG SKA LEVA RESTEN AV LIVET MED? HUR SKA DET FUNKA? Och bonusen: alla andra jävla människor som envisas med att berätta hur jobbigt DOM tycker att det är med mamma och sjukdomen, vad dom har för minnen osv. Ta det med nån jävla annan för fan. Jag är en dotter en syster en flickvän en sister in law, inte en fucking psykolog. Jag har nog med att hålla ihop mig själv och min familj och skiter högaktningsfullt i andras jävla tårar och ångest i det här. Gråt ut hos nån annan. Jag är inte allmänt villebråd bara för att jag är anhörig. Gud. Hatar allt idag.

4 kommentarer:

egoistiska egon sa...

(Jag tycker Gone Girl är hennes sämsta, fattar inte varför alla andra älskar den mest)

Tvångs-kram.

Linn sa...

Alltså <3 Är väldigt glad över dina kommentarer och meddelanden och så och längtar jättemycket efter att få höbga med dig och familjen. Så du vet. Kram!

/nina sa...

Det var något med igår! Min sämsta sag i år, absolut. Skitdag. Fuck tuesday. Bättre idag hoppas jag?

Josefine sa...

Ja men JA Gone Girl. Fattar inte vad grejen är? Håller på med den ff. trodde att jag skulle fastna och plöja rakt igenom den men nej.