fredag, september 25

Så blir det fredag och jag vill bara åka hem till familjen och ta helg. Det känns som att det var ÅR sen jag jobbade åtta timmar per dag och nu är jag helt slut när helgen kommer. Att mitt schema för dagen i princip är tomt hela eftermiddagen för att alla andra typ är lediga för att alla skolor i hela kommunen är stängda hjälper inte känslan heller. 

I huvudet går det i ett. Det här projektet är så långt ifrån en vanlig liten projektledning av en front-end-site som det går att komma och det är både superutmanande och jätteroligt. Och det framkallar ett visst mått av imposter syndrome måste jag säga. Jag pendlar mellan att känna att jag har koll och undra varför folk lyssnar på mig? Nästa vecka ska det iallafall dra igång officiellt och jag längtar lite efter att få en riktig organisation.

Jaha, nej men jag vill ju skriva här, men jag har verkligen ingenting att säga längre? Att jag åkte till en gård igår och hämtade veckans ekologiska grönsakskasse för 190 spänn? Att barnen börjar bli stora? Nej men jag vet inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men du har ju massor mer att berätta? Huset rum för rum, det ständiga vardagspusslandet som alltid är intressant att höra hur andra löser, vad du saknar med Sthlm, höstplaner, hur det är att börja på nytt jobb och lära känna nya människor o s v...?

Anonym sa...

Ja, house tour!