onsdag, september 2

Long time no hear

 Jaha, vad händer här då? Hur mår ni? Har ni haft en bra sommar?

Jag har inte haft/orkat starta någon dator, men vi har haft det bra. Vi bor i Lidköping nu. Vi är husägare. Jag vet inte ens vad jag ska säga om det så om ni undrar nåt över flytten så kan ni väl fråga så börjar jag där?

Vi har det bra iallafall. Att flytta är det särklass bästa beslut jag har fattat dom senaste tio åren, förutom kanske att bli ihop med Andreas om det räknas som val. Barnen har börjat nya förskolan och det går (peppar peppar) jättebra hittills. Jag började mitt nya jobb igår. Mitt introduktionsschema innebär möten 8-16 närmsta femton dagarna *insert sweat emoji*, men det känns också bra. Jag får en genomgång av varenda funktion på hela företaget och ska till och med åka med en chaufför på en leveransrutt så jag kommer iallafall inte kunna säga att jag inte vet vad vi gör efter dom här veckorna. Och ifall nån undrar vad jag ska jobba med så kan man väl säga att det handlar om digital verksamhetsutveckling. Till en början ska jag projektleda en ny e-handel för business to business-kunder, men för att göra det måste jag först kartlägga kunder, marknad, interna flöden och framtidsbehov så atteh ja, jag kommer väl kunna producera nåt cirka december 2021.

Jaha, nej men det här var så konstigt så jag slutar väl här. Hoppas ni har det fint!

4 kommentarer:

Emma sa...

Jag vill ha en housetour!

LoHe sa...

Gu' så spännande! Kör hårt!

Anonym sa...

Ja, rundtur i huset i ord och kanske någon bild? Gärna mer om hur det är att bo i Lidköping och hur det känns att flytta från en större stad till en mindre.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) Förlorade kärleksformer
3) Stoppa skilsmässa
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}