måndag, september 21

Att jag aldrig lär mig

 Varje gång jag säger "nu var det längesen barnen var sjuka" eller nåt i den slängen så kommer det ju tillbaka som en boomerang. Ska aldrig mer prata om framtiden. Hade vi en trevlig social helg med massa kompisar? Åh nej, det hade vi inte. Nils såg lite konstig ut när jag hämtade i torsdags, eller han var superpigg och höll på att cykla och springa men det var nåt med ögonen och SURE ENOUGH så fick han ca trettioåtta graders feber ("feber"?) på kvällen så det blev väl vabb i fredags igen. Barnen var superpigga så vi hängde mest i trädgården och gick på promenad i solen så det var väl ingen som led direkt, men det börjar ju bli lite tröttsamt med vabb (NO JINX!).

Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde i lördags, men vi var gissningsvis hemma pga "karantän". På eftermiddagen hade vi iallafall lördagsmys och kollade på Lilla Sjöjungfrun som helt ärligt kanske inte åldrats så jättebra? En perk med att barnen blir äldre är helt klart att vi kan öppna dörren till Disney-skåpet. En lite mindre bra grej är att hälften av filmerna handlar om blåsta barn-tjejer som måste bli räddade av en prins. Aja, såg på Lejonkungen också och den är lika bra nu som den var då iallafall.

Igår var vi på Mössebergs djurpark ("djurpark") och kollade på miniponnys och hjortar och en massa olika höns och barnen lekte i klätterställningen och åkte trampbilar. Alla fick röra på sig, alla fick vara utomhus några timmar = alla var glada. Sen åkte vi till min moster och drack kaffe och när vi kom hem skruvade Andreas upp en gardinskena i kontoret och så satte vi upp gardiner och några tavlor och så var Världens Mest Bortglömda Rum inte lika fult längre. Jag har fortfarande inte fattat hur jag ska få över bra bilder (eller typ tagit dom) men jag jobbar på det.

Inga kommentarer: