fredag, december 7

Ett inlägg om dagen i december 5

Ellen kräktes över hela sig och hela mig natten till igår så mellan 01.30-04.30 så var duschade jag, tvättade jag och vaktade jag ett väldigt piggt barn som pratade oavbrutet (när hon väl kom över äcklet att hon hade kräkts). Sen sov jag två timmar skavfötters med lilla tyrannen på soffan innan hon vaknade igen och krävde fem glas vatten och massor av gröt. Ingenting har hänt sen dess så det hade förmodligen bara med hennes hemska hosta att göra, men fan vad man tippar på tå när någon har kräkts även om Ellen alltid har varit sjukt lättkräkig för minsta lilla. Har kanske frågat ”du vill inte spy va?” tusen gånger. Jag stannade också hemma från jobbet igår ifall-ifall och var bara inne i tre sekunder och hämtade min dator för att jobba hemifrån. Det är inte skitlätt att jobba hemifrån med två barn i hasorna och kartonger överallt, det är det inte. Förstår inte hur frilansare utan kontor får nånting gjort på dagarna faktiskt.

Idag har vi provkört våra nya klick-klick-vagnar som går att sätta ihop till en dubbelvagn med nån magnetfunktion. Det är ju inte den enskilt bästa sulkyn jag har provat men grejen att den går att sätta ihop? Så jävla gött! Hade varsin vagn och sen ba men jag går in här i den här butiken en sväng, tar du barnen? Och så klickade vi ihop dom och så satt ungarna där bredvid varandra och kollade på Greta Gris i mobilen. Kanske inte det absolut nödvändigaste köpet i världshistorien, men ja nä den är smidig? Blir pytteliten ihopfälld och är lätt att köra även om den blir bred som en mindre pansarvagn.

Ellen somnade 20.55 idag så nu är klockan typ hv elva och jag skulle vilja se en film och äta göass men Andreas har satt på nåt som verkar urkass och jag borde gå och lägga mig. High-life ändå.

1 kommentar:

Emma sa...

Men gud jag vill ha en sån vagn om vi får ett till barn. Älskar smarta funktioner!