torsdag, september 6

Brasklapp

Fan, ibland översköljs jag av dåligt samvete över att jag bara gnäller över mina barn. Åh dom är så jobbiga och åh fan vad dom förstör och åh tänk ett liv som det var Före Barn. Alltså jag vet att ni vet, men jag älskar älskar älskar mina ungar. Jag kan tycker det är så jobbigt att vara ifrån dom så jag inte ens sover på soffan när dom är svinjobbiga och jag ska upp och jobba (trots att Andreas erbjuder sig att ta bägge) för jag vill inte vara ifrån dom ens en liten minut. Jag gnäller över att jag ligger vaken på nätterna i nån klibbig barnhög men sanningen är också att alla mina övriga sömnproblem har försvunnit sen dom kom. Att krypa ner i sängen och höra deras små andetag söver mig till djupsömn på mindre än en minut om kvällarna. Det är hemskt att vakna tidigt men det är också ljuvligt att bli klappad på kinden och åh mamma, jag ÄJSKAJ dig så mycke så mycke och känna en knubbig fot peta mig i magen och ett litet fniss i örat. Barn vaknar orimligt tidigt men dom vaknar också med ett fantastiskt ÅH LÅT OSS TA OSS AN VÄRLDEN-humör som smittar. Idag på väg till förskolan ville Ellen (eller Pocoyo som hon tydligen heter den här veckan) springa i gräset och leka kurragömma och jag blev helt fylld av bubbel inombords när jag såg henne springa där. Nils såg mig och Andreas pussas hejdå (Andreas hade honom i famnen) och vände upp sitt huvud och pussade spontant Andreas på munnen innan jag gick och be still my beating heart då va. Min lilla tjocka björnunge vill också pussas liksom. Gluggen mellan Nils framtänder. Lockarna som studsar på Ellens rygg när hon springer. Mina älskade älskade älskade ungar, tänk vilken tur att jag fick dom.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Linn, alltså herregud vad den kärleken framgår tydligt i den här bloggen! Bara så du vet. Och barn ÄR ju superkombination bland (ofta) men man älskar dem så det värker. Bara skönt när folk inte enbart skriver om det senare.

Hanna sa...

Håller helt med Johanna. Och så fint skrivet!

Linn sa...

Åh, vad ni är fina! Tack!

Rebecca sa...

Hej Var och en, mitt namn är fru Rebecca Moses ,, jag bor i USA och livet är värd att bo bekvämt för mig och min familj nu och jag har verkligen aldrig sett godhet visad för mig så mycket i mitt liv som jag är en kämpande mamma med tre barn och jag har gått igenom ett allvarligt problem när min man stött på en hemsk olycka förra veckan och doktorerna säger att han måste genomgå en delikat operation för att han ska kunna gå igen och jag inte kunde ha råd med räkningarna för hans operation så gick jag till banken för ett lån och de slår mig ner med att jag inte har något kreditkort, därifrån kör jag till min far och han kunde inte hjälpa, då när jag bläddrade igenom yahoo svar och jag kom över en lånegivare MR Stephen Wilson, som ger lån till en överkomlig ränta och jag har hört talas om så många bedrägerier på internet men vid denna desperata situation hade jag inget annat val än att ge det ett försök och förvånansvärt var det allt som en dröm fick jag ett lån på $ 70,0 00 USD och jag betalade för min man operation och tack GUD idag han är okej och kan gå och jobbar och belastningen är längre så mycket på mig längre och vi kan mata bra och min familj är lycklig idag och jag sa till mig själv att jag skriker högt till världens underverk av GUD till mig genom denna GUDs fruktansvärda långivare, MR Stephen Wilson, och jag kommer att ge råd till någon i genuint och allvarligt behov av lån för att kontakta den här GUDs fruktiga mannen via ..consumerloanfirm@gmail.com, och jag vill att alla ska be för den här mannen för mig för att han har gjort mycket i min familj och jag ber att gud fortsätter att välsigna dig för det goda du har gjort för min familj. TACKER Rebecca Moses