lördag, juni 23

Bokade pga inställd midsommar nu plåster-på-såret-hotell för ikväll. Här är ett tips från prisexperten: om lyx behövs, boka alltid konstiga tider för bästa pris. Nu ska vi bo i en svit till ett pris lägre än vad vi tidigare har betalt för ett vanligt dubbelrum med rabatt på samma ställe. Jag tänker att barn kan bada badkar (under övervakning) medan jag sover och sen kör vi fotboll, försenat fredagsmys (chips och dip) och woltlevererad mat. Jag ska kanske också bada nu när jag tänker efter. Utan barn, med vin. Sen ska jag hångla med min man i vardagsrummet medan ungarna sover i sovrummet. Så gör vi.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Tack för att du skriver så öppet. Om bråksommar till exempel.

Var bokade du? En sajt eller direkt på hotellet?

Johanna sa...

Men sån bra idé! Hoppas allt blev gött!

Linn sa...

Okej, skitsena svar här men jag bokar nästan alltid direkt på hotellet om det inte är nån typ secret escape-deal. Dels pga deras medlemsförmåner oftast ger högre rabatter än nåt annat och dels pga har både Ica-kort (som ger 25% på Scandic med bokningskod Ica) och Allkort på Handelsbanken (som kan ge på andra hotell, det varierar). Nu har vi två frinätter på Clarion och en på Scandic eftersom man dessutom samlar poäng. Men alla Elite-hotell har 30% medlemsrabatt under sommaren och scandic har en massa olika erbjudanden så det hår ju att få till rätt fina boenden för mycket lägre pris än vanligt.

Och allt blev asgött! Vilken skön grej det är att åka iväg till ett hotell, eller promenera dit och hem somnvi gjorde. Att gå med sovamde barn i vagn längs med norrmälarstrand i sommarbria och blå himmel och få prata ostört ett par timmar är så när ensamtid vi kommer den här aommaren.