måndag, juni 4

Några korta

1) är orimligt sugen på att flytta till hus. Inte radhuset vi har köpt med en kvadrats gräsmatta utan ett riktigt hus. Ett hus med trädgård och stor altan och rymd. Det har vi inte råd med i Stockholm med i övrigt bibehållen livskvalitet så det är Projekt Framtid (med med mitt tålamod vill jag ju flytta igår helst)

2) min son är sjuk. Igen. Den här gången är det vattkoppor och precis när vi trodde det var en lindrig variant som snart är över ploppar det upp prick efter prick efter prick. Jag. Orkar. Inte. Ja, plus sjukt synd om honom såklart.

3) blir barn som bärs mycket i sjal senare i sin motoriska utveckling? Har googlat men hittade bara att ergonomiska barnvagnar typ bugaboo är skitdåliga för densamma. Hatar ju bugaboo så är ej förvånad men. (Har en bugaboo dubbelvagn som vi köpte (ja begagnad) innan Nils föddes som fortfarande är oihopsatt på vinden pga hatar den så mycket samt Ellen har ben och kan gå. Förlåt Hanna för noll barnvagnslove!)

4) hur giftigt är myggift egentligen? Får liksom samma reaktion i huden som jag får i pricktest mot t ex jordnötter som jag är dödligt allergisk mot. Inte heller här har google varit speciellt hjälpsamma.

5) är det rimligt att dricka 1,5 glas rosé dagligen sommartid? Har blivit lite besatt nämligen.

Ok nu vaknar barnet igen. Hej hej

3 kommentarer:

C sa...

Dröjer mig kvar vid punkt fem och japp, det är klart rimligt.

M sa...

Myggift är minus giftigt pga EU-regler...
Rosé stärker själen så 1.5 glas är lagom per dag. 🙃

Anonym sa...

Anekdotisk fakta: bar min första i princip från dag ett i sjal pga alltid missnöjd. Hon hatade att ligga på mage, hatade att ligga i babygym. Alla sa att hon var ”sen”, rullade inte från rygg till mage förrän 7 månader typ. Men- hon satt vid 5 månader, hoppade över att krypa men gick vid 9 månader. Så inte jättesen asså.