fredag, mars 17

Jag har haft utvecklingssamtal på jobbet. Ellen var med för min chef  "har ju inte träffat henne på jättelänge, ta med henne!" Älskar att jobba på ett ställe där det här med familj liksom får existera och ta plats. Hon sov större delen av mötet (ja, det var planerat) så vi hann prata både sammanhängande och bra innan den stora charmoffensiven vaknade. Ska ta med barn på alla seriösa möten framöver. Hehe. Vi var iallafall himla överens omungefär allt så det var skönt. Om två veckor börjar jag jobba fyra dagar i veckan istället. Den femte och sista arbetsveckodagen ska jag vara ledig TILLSAMMANS med Andreas. Vi ska alltså lyxunna oss tredagarshelger i april, maj och eventuellt även fram till semestern börjar. Mmm..tredagarshelger. Jag tänker ungefär varje dag på hur glad jag är över att vi delar på föräldraledigheten. Dels för att jag tycker det är roligt att jobba och vill jobba men också för att det är så himla tydligt att Ellen mår så bra av det och har i princip samma relation till mig och Andreas sen vi började vara lediga halvtid. Det återstår väl att se om pappaperioden tar vid nu när han går hem på heltid. Har en känsla av att det kommer göra lite ont i hjärtat att bli bortvald, men han är ju cirka världens bästa förälder så jag förstår ju henne isåfall.

I helgen kommer mina barndomsbästisar hit. Vi ska gänghänga och spela minigolf inomhus och shoppa lite och käka god mat. På söndag ska vi göra brunch hemma hos oss och jag lade precis en beställning på mathem på nästan bara frukostmat för skitmycket pengar. Mmm...brunch. Om  ni har nån grej som ni ba ÄLSKAR med frukost/brunchmat så får ni gärna hojta till. En vill ju liksom imponera på söndag va.

Hepp, måste jobba lite nu. Trevlig helg!

6 kommentarer:

LoHe sa...

Är det bara jag som känner "WIN!" när jag blir 'bortvald'? En extra stund egentid!

F ö är det nog mer tvärt om - den som är borta mer är den som är favoriten när tillfälle ges så hon blir kanske jättemammig istället.

Brunch: På fiiiiina PM Hotellets bruschbuffé har de helt amazing rårakor. De måste nästan vara friterade för det är som att äta chips. Det äter man med gräddfil, finhackad lök och (någon sorts)rom. Gu' så gott med brunch. Nu blev jag jättehungrig.

minahistorier sa...

gud vad härligt det låter med tredagarshelg!

Anonym sa...

Nån form av smoothie bör finnas på varje riktigt bra brunch! Vet inte om det egntligen hör hemma där?? men det är ju så gott!

Anonym sa...

Åh, åh, ägg Florentine! Älskart.

Linn sa...

LoHe: Alltså jag gör ju det nu, men det är ju också för att jag har varit den valda ganska länge och för att jag fortfarande är ledig. Tänker mer sen när jag jobbar och inte får hänga med henne hela dagarna om jag liksom kommer bli svinledsen när hon väljer BABA och inte mig? Hoppas det blir som du säger istället, hehe.

Alltså det där lät så jävla gott! Tyvärr orkade jag inte riktigt med processen, men ska lätt göra det hemma nån dag!

minahistorier: alltså jag känner mig som en sån lyxapa när jag tänker på det.

Anonym: Det gjorde det! Smoothie är kanske det bästa som finns!

Anonym: Nu är jag allergisk mot ägg så jag kan tyvärr inte njuta av det, men det ser asgott ut ju! Blev en hederlig äggröra istället pga jag var ansvarig och fokuserade lite mer på saker även jag själv kunde äta. Hehe.

LoHe sa...

Fullt förståligt. Du/ni får komma till Växjö och gå på PMs brunch (OBS: Ej PMS-brunch) vid tillfälle och testa rårakorna i original. Mumma!

Tänkte förresten på dig här om dagen, Alvestaglass hade fabriksutförsäljning!