torsdag, maj 23

Så trött

Barnen har haft/har höstblåsor. Det verkar ha blommat upp så hela förskolan har det. Det började med att Nils var hängig förra veckan så han fick vara hemma på onsdagen och i torsdags fick han 40-graders feber och var en liten varm och ynklig klump. Ungefär lagom tills att hans feber gick över och hans äckliga utslag (ja, supersynd om barnen men UÄCK) kom fick Ellen feber och ja, ni förstår följden. Nils blåsor satt mest inne i munnen så han åt ingenting på fem dagar. Vår runda lilla knubbis har numera magrutor och hans dubbelhakor är ett minne blott. Han verkar dock äta igen det nu för igår åt han tre pannkakor och fjorton köttbullar. Ellen däremot har åkt på nitlotten men utslag i ansiktet (några få, phew!) men hela händerna fulla. Hon har sovit med lindade händer och fått en dos antihistamin mot kliet de senaste nätterna, vilket innebär att jag också har fått sova ordentligt på typ en vecka. Varför blir man tröttare av det? Jag har sovit ostört 8 timmar per natt de senaste två nätterna och jag är ett VRAK. What the flying fuck?

Vi satte upp gardiner i sovrummet i helgen förresten. Jag gillar gardiner i tanken men har liksom aldrig praktiserat detta i verkligheten men Nils har börjat vakna HALV FEM (jävulsbarn) och tror att det är morgon pga ljust i sovrummet (trots rullgardin) så nu ba gjorde vi det och VARFÖR HAR VI INTE GJORT DET TIDIGARE? Plötsligt är det för det första mörkt när vi sover och för det andra är det ju som att kliva in i ett hotellrum fast med ens egna sköna täcken och kuddar (och tusen sängar). Går runt hemma och ba där kan vi ha gardiner och där kan vi ha gardiner och där... Frågade bästa Johanna om inte vi kan få beställa gardiner av henne och hon sa ja! Så nu kommer vi också få fina, skrynkliga, knasiga, prickiga gardiner i vardagsrummet. Det kommer bli precis hur fint som helst faktiskt.

Jag ska lansera en ny sajt på måndag. Hittills funkar typ ingenting och egentligen ska jag vara ledig imorgon för barnens förskola har stängt och Andreas har nåt möte inbokat sen länge (och jag vill inte jobba) men jag gissar att plikten kanske borde sätta in så jag får nåt gjort. Oj, nu kommer min kollega. Hejdå!


1 kommentar:

Johanna sa...

<3.
Ska bli kul!!

Höstblåsor är the worst. Fy fan.