tisdag, maj 7

Vad är väl ett bättre livstecken än en störig lista?

Så min blogapp på telefonen har tydligen blivit för gammal och slutat funka. Så om steget att faktiskt skriva något här var lite stort förut är det gigantiskt nu. För hur ofta sitter jag vid en dator när jag får feeling? Aja, hittade störiga listan hos Sandra Beijer och Hanna Rosell så det blir kul.

Vad är det absolut störigaste du vet?
Folk som spoilar serier. Avföljer DIRRRRREKT insta/fb/bloggar som en nuddar vid spoilerområdet, vare sig det är en gammal bästis eller min chef. FÖR I HELVETE JÄVLA TÖNTJÄVLAR, det GÅR att se en serie, läsa en bok eller se en film utan att berätta vad det handlar om. Tycker egentligen typ 1 år efter sista avsnittet sänts är minimigräns för att yppa sig i forum där folk inte kan värja sig mot informationen. Den här superfjantiga åh jag har faktiskt sett Game of Thrones före dig, pilutta! ger mig på riktigt blodtrycksökning av ilska.

Vad tror du andra personer stör sig på med dig?
Att jag är en know-it-all och att jag är för självcentrerad. (Obs försöker jobba på det men...)

Störigaste personlighetstypen på fest?
Den som bestämmer sig för att "äga" musiken och gör nån urtöntig Spotifylista som ingen annan får röra. Och alla som nånsin tar fram en gitarr och ska spela nån jävla Hellström-låt. Ryser vid tanken.

Någonting du stör dig på i kommunaltrafiken?
Allt? Jag hatar kollektivtrafiken och alla som åker och/eller kör den. Men främst: manspreading-män, illaluktande människor och folk som inte släpper av andra innan dom knör sig på.

Störigaste personen på kontoret?
Den som kliver över lik. Och den som sprider rykten.

Internet?
Alla som måste säga sin åsikt eller sin historia oavsett relevans till huvudämnet. Ingen vill veta var du köpt din tröja osv. Nej, men seriöst, folk borde VERKLIGEN lära sig läsa vad det handlar om, fundera på om dom faktiskt har något vettigt att komma med och inse att det INTE är konversationsskills att berätta om den gången ens mosters brors hunds syster....

Det mest irriterande ljudet?
Smaskande. Min man när han äter choklad in particular (HUR kan nåt låta så äckligt?) Ljud på ljud är en annan favorit att avsky, t ex radio plus nån spelar musik på datorn.

En grej du stör dig på med dig själv?
Att jag blir så jävla irriterad.

Det störigaste en person kan göra på dejt?
Bete sig som en gris dvs egocentrisk, rasistisk/antifeministisk/homofobisk etc samt ej ha normalt bordsskick.

Det störigaste en person kan göra i ett förhållande?
Vara oförmögen att faktiskt lyssna på den andra personen utan att ta allting som en stor personlig skymf. Vara en snålis.

Någonting du stör dig på men som du vet är löjligt och du borde sluta bry dig?
Att folk säger back in the dayS (det ska vara utan -s på slutet) och GAWD alla som skriver de/dem fel. Det finns ett fullt accepterat dom som ser betydligt mer seriöst ut än ett felaktigt placerat dem.

Är det störigt att störa sig på grejer?
Nej, det är roligt. Är på mycket bättre humör nu.

Inga kommentarer: