torsdag, april 5

Hävde väl ur mig all skit till Andreas igårkväll och ibland önskar jag att mina känslor inte vore så EXTREMT domedagsstyrda för när jag väl börjar känna att nåt är fel så blir det liksom SÅ HIMLA FEL OCH UNDERGÅNG OCH SKILSMÄSSA OCH ja ni fattar. Och det ligger ju något i att det inte är skitlätt att ha två barn under två år och samtidigt ha ett fantastiskt, hett och givande förhållande och helt ärligt det är inte direkt som att jag orkar göra nåt åt det men GAWD ibland vore det ju trevligt att vara nåt annat än bara co-parents. Och när jag väl börjat tänka på det så ba NÄE DET FINNS INGEN UTGÅNG HÄR och så gör jag en dramatisk scen här hemma med en rätt elak (om vi ska vara ärliga) domedagsprofetia och så pratar vi och så tar det tre timmar och så POFF undergångskänslorna borta. Vadå inte kär? Klart jag är. Han är ju fantastisk och vi har det super och yada yada. För egentligen har vi ju det jättebra. Jag älskar ju vårt liv. Våra barn. Oss. Honom. Han är ju min person for life. Men fan, jag behöver påminna mig själv om det ibland. Vi behöver ta tag i att skaffa barnvakt och göra nåt ensamma. Fan livet alltså, inte så jävla självklart alla dagar.

3 kommentarer:

minahistorier sa...

bara man kan prata om det, så är det väl okej? jag tänker att det ändå tar en framåt? och jag har ju inga barn men kan tänka mig att det är superviktigt att man ser till att skaffa barnvakt då och då och typ går ut och käkar en jävligt god middag tillsammans.

emma sa...

känner igen det här så himla mycket. för mig är det dessutom påfallande ofta att domedagskänslorna infinner sig precis dagarna innan mens. hatar att vara styrd av något så banalt. men oavsett ÄR det bra att tvivla, att ifrågasätta. att vara ihop med någon ska vara ett aktivt val, vilket du gör varje gång du ridit ut de här domedagskänslorna. fler borde göra som du!

Anonym sa...

Fy faan för att behöva känna så där, men jag har ett barn på strax åtta månader ihop med min sambo, och GUUUD vad skönt att du både vågar känna det OCH dela med dig!!
Starkt!!
(jag har bla velat flytta ut eftersom jag haft båda vaknätterna med tänderna hittills)

All kärlek till dig :-)
KRAM Marie