tisdag, mars 6

Idag var det min tur att natta Ellen. Vi kör generellt varannan dag så det är ju egentligen kanske givet men varje kväll frågar vi vem ska sova Ellen ikväll? och varje kväll svarar hon rätt. Hon somnade i min famn mitt i en mening och nu ligger jag i mörkret bredvid henne och bara lyssnar på dom där små andetagen och typ försöker hålla tillbaka fjärilarna nej elefanthjorden i bröstkorgen. Det är väldigt mycket som är klyschigt med att ha barn men alltså jag trodde inte det gick att älska så här? Eller gick och gick, jag visste inte att den här dimensionen fanns. Och att två barn inte blir dubbelt så mycket utan en exponentiell explosionsökning av ren kärlek. Att vi skaffade (kunde få) två barn och så här tätt är det absolut bästa som har hänt mig. Jag älskar att ha två barn. Jag älskar att jag inte behöver sörja Ellens pyttighet för den platsen fyller Nils och jag älskar att få följa bägges väg framåt.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Håller med ang kärleksboomen! Och vad mysigt att läsa din känsla av att få ett till barn, såhär fem v från Bf med tvåan :)

minahistorier sa...

så fint <3 att läsa sånt här får mig ibland att längta efter barn.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}