fredag, mars 2

Jag var med på Ellens förskola idag fram till vilan när jag inte kände för att sitta i ett nedsläckt rum i 1 1/2 timma så jag tog min unge i handen och drog hem för FJEDASMOS. Hemma väntade Världens Gladaste Bebis och en jävla massa choklad som jag kan ha hetsköpt på mathem när jag lade ordern 23.05 i förrgår. Hehe. Heee. Men seriöst tho, Noblesse apelsin?! Ja, den är slut nu ja. Nu sitter jag med Nils i famnen och har sett På Spåret. Andreas har (förmodligen) somnat under nattningen, som han gör 9/10 gånger. Herregud han är en sån ROOKIE! En får ju absolut inte under några villkor lägga sig ner men well ja nä han ba men hon ville ligga på mitt bröst och sen lade hon sin hand på min arzzzzzzzzznark. Funderar på att ta med mig bebin och joina resten av gänget för det är så sjukt mysigt att ligga inklämd mellan mina familjemedlemmar. Alltså jag kanske verkar tuff och så ibland och raljerar över barn och få vara ifred och blabla men det finns inget INGET jag gillar mer än helger när vi får vara tillsammans hela familjen. Mmm...min familj. Men på tal om ensamtid så har jag också precis bokat en miniweekend i Gdansk med min bästis. En liten trettiofemårspresent till oss från oss för samma kostnad som vår vanliga present till varandra: finrestaurangbesök. Alltså flyg plus boende på femstjärnigt hotell två nätter för mindre än 1500 kr per person. Känner eventuellt att vi är lite genier faktiskt.2 kommentarer:

Pippigull sa...

känner ett akut behov av att veta EXAKT flygbolag och hotell i gdansk för jag och min kompis bestämde i måndags att vi skulle ge varandra en gemensam helgresa utan barn i resp födelsedagspresent... vi stannade där och har ingen mer plan men eftersom pengar är en bristvara och lyx en önskvärd/nödvändig/förtjänad present så blir jag sjukt avis men egentligen mest sugen på lite copycat!

Linn sa...

Haha, men SÅKLART! Älskar att tipsa om bra grejer. Vi åker wizzair och ska bo på Puro Hotel. Men om ni vill veta alternativ så gå in på Skyscanner.com och skriv ”överallt” i sökfältet så får ni upp resmål i prisordning för det angivna tidsintervallet. Så valde vi Gdansk. Det var det, Wien eller Budapest men bägge var, trots billiga, mer än dubbla flygpriset mot Gdansk. Hoppas ni hittar nåt bra! Kan rekommendera Berlin SKARPT annars. Där finns det sjukt fina airbnb-boenden för asbra priser, svinbilliga flyg och allt är billigt på plats. Inte Gdansk-billigt men jag menar Berlin...