torsdag, december 29

Året som gått 2016

Ja, jag fortsätter precis som så många andra med årssummerandet. Här går det att läsa om förra året och här kan man läsa om förra året och ännu tidigare finns här (2013) och här (2012) och här (2011) och här (2010).

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Födde ett barn genom the vajayjay. Var förälder till tidigare nämnda barn med allt det innebär. I övrigt var det ganska händelsefattigt faktiskt.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
"Ska försöka vara en så bra förälder jag bara kan." Jamen ja? Det höll jag väl. Gillar min svångrem och hängslen-approach med ...jag bara kan. Hahaha. Men jag är rätt nöjd med mitt föräldraskap faktiskt och bebin verkar godkänna det.


3. Kommer du ha några nya för nästa år?
Jag ska börja gilla min kropp. Inte acceptera, inte tänka förändring utan bara gilla den. Den är ju urfräsig som kan göra att jag lever varje dag och till och med skapa en ny människa och Andreas gillar den skitmycket och well, det borde fan jag också göra. Så there, come december 2017 ska jag titta mig i spegeln och automatiskt ba SHIT VAD SNYGG WOOP WOOP!

4. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp! Bland annat en av mina allra närmsta typ två månader efter oss vilket har varit så jävla gött iom taket för bebisgnäll/hyllningar är ungefär lika högt hos bägge pga bebispsykos. 

5. Dog någon som stod dig nära?
Nej. GUD VAD SKÖNT. Ingen får dö.


6. Vilka länder besökte du?
Vi klämde in London där i sista sekunden men annars har vi varit i Sverige. Eller vi var ju en dagstur till Köpenhamn i somras också så Danmark också dårå.

7. Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017?

E N S A M T I D. Närå, men lite mer tid med Andreas sans bebis och en redig fylla. 

8. Vilket datum från år 2016 kommer du alltid minnas, och varför?
28 april pga vattnet gick. 1 maj pga Skrällens födelsedag. 


9. Vad var din största framgång 2016?
Med risk för tjat, att jag fkn födde ett barn ur min kropp.


10. Vad är du mest nöjd med?
Se ovan. Samt att jag och Andypantz är ett så himla bra föräldrateam. Och att Ellen är så himla himla rolig att vara med.


11. Största misstaget?

Nej, men inget? Alltså jag tycker det är rätt dumt att prata om misstag för det känns (jag känner) som att en ska hålla på att ha dåligt samvete för att en gjorde fel och alla gör ju fel liksom. Men okej, jag har inte bestämt frågorna så. Jag önskar att jag hade varit lite bättre på att höra av mig till folk jag gillar.

12. Har du varit sjuk eller skadat dig?
NEJ, thank god! Hoppas det fortsätter så.


13. Bästa köpet?

Vår nya soffa hands down. 

14. Vad spenderade du mest pengar på?
Vi pratar inte om räkningar och sånt va? Isåfall är det boendet, men annars är det väl Skrällen. Eller enstaka grej så är det soffan.


15. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ellen. Ellen Ellen Ellen Ellen Ellen. Andreas. Ellen och Andreas ihop. Min familj och mina kompisar. The usual stuff.


16. Vilka sånger/band kommer alltid att påminna dig om år 2015?
First Aid Kit och framförallt deras Dance to another tune eftersom Ellen somnar till den låten fem gånger per dag.


17. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så jävla mycket gladare. Det är inte en konstant dans på rosor att ha barn och ibland är det fanimig svinjobbigt och en funderar lite på hur det ens ska gå, men sen gör dom nåt kul typ rynkar näsan roligt och så är allt värt det igen. Nu skrattar jag högt varje dag. VARJE DAG. Så sjukt koncept det här med kids ass.


18. Vad önskar du att du gjort mer?
Nämen inget? Jag tycker jag har försökt göra så gott jag har kunnat med bebis.

19. Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget?

20. Hur tillbringade du julen?
Med Andreas och Skrällen och syrran och hennes kille hos pappa. Min morfar och moster kom och käkade julmiddag och vi öppnade paket i flera timmar pga syrran hade gått totalt BANANAS med paket till Ellen.

21. Hur många one night stands?
Alltså har knappt haft any night stands alls faktiskt, men dom jag har haft har def-o varit med han jag är gift med.

22. Hur många har du nobbat?
Åh, alla mina tusen uppvaktare bara. Ingen? Barnvagn, vigselring och djupa mörka hål istället för ögon har tydligen nån form av avskräckande effekt.

23. Favoritprogram på TV?
Vi menar serier va? Designated survivor på Netflix. Masterchef (original) är ju annars alltid en höjdare men programmet jag har sett flest avsnitt av MÅSTE vara Escape to the country eftersom vi typ alltid är i vardagsrummet den tiden på dygnet.
24. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nope. Hatar ingen person.


25. Bästa boken du läste i år?
Ja, det var väl relativt enkelt eftersom jag bara har läst typ två. Varav jag kommer ihåg en pga läste på julafton. Så Kvinnan på tåget då, men den var ju egentligen inte speciellt bra. Den var mer irriterande och stötig men ändå en pageturner måste jag säga.


Så det var det för den här gången. Nu ska jag återgå till att säga AJAJ Ellen INTE sladden/telefonen/glaset/uttaget/dörren/fönstret/sängkanten och titta på hennes nya skojface när hon ler med underbett och skrynklar ihop näsan och flåsar. 

Gott nytt år till er allihop! Jag är så himla glad att ni fortfarande läser här för även om jag inte skriver så ofta så gillar jag det jättemycket och jag ÄLSKAR att ni är här och hänger hos mig. KRAM!

1 kommentar:

Johanna sa...

Tack för att vi får läsa. Och gott nytt år!!