lördag, november 4

Hej från tvåbarnslandet

Jaha, 17 dagar som tvåbarnsmorsa då. Vi är hos pappa. Jag sitter i den gigantiska röda hörnsoffan på nedervåningen med en sovande bebis på en kudde mellan mina korslagda ben. Jag lyssnar på playlisten vi gjorde till förlossningen och tittar ut i trädgården. Gräsmattan är grön och full av löv och mitt på springer en blond unge, sådär pingvinigt som små påbylsade barn gör. Hennes pappa står och pekar på nåt och hon skrattar. Jag spökhör det nästan in hit för ingen ser så lycklig ut som vad hon gör när hon skrattar. Jag vaknade imorse av att Ellen klappade mig på kinden och sjöng Imse vimse spindel och på min andra sida låg Nils invirad i sina älskade filtar och sov ljudlöst. På måndag fyller jag 34. Andreas frågade vad jag önskar mig i födelsedagspresent och det enda jag kände var inget. Jag önskar mig ingenting. Jag har allt jag någonsin drömt om.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Så jädra härligt!

S sa...

Åh! ❤️

Hanna sa...

Jaha nu gråter jag. Att det kan få vara så fint och perfekt. När kärleken bara fyller ut en sådär och man kan få njuta av det. Det har aldrig hänt mig innan barn faktiskt.

Maria sa...

Åh vad fint!

Lisa sa...

Grattis till er, hela familjen! (Jag har hamnat efter i bloggläsandet så jag såg inte att Nils hade anlänt förrän idag).det låter alldeles ljuvligt underbart!