tisdag, juli 16

HATAR att google reader är borta. HATAR! Jävla feedly är "over capacity" och sjukt dåligt och resten ba nej tack. Är hos mapa. Har gått i kohagar och uppför 2/3 berg idag. Efter det började jag panikgråta och ba "det är hööööögt" och fick sätta mig på en sten medan mapa gick klart. Jag saknar min kille skitmycket. Ikväll ska jag dricka Kopparbergs Naked apple-cider (SVINGOD) och se på fotboll. Saknar att blogga. Saknar er. Hejdå.

6 kommentarer:

tmw sa...

Jag var inte heller imponerad av Feedly till en början, men nu tycker jag det är bättre än Google Reader. I alla fall i telefonen. I datorn är jag inte riktigt vän med det ännu. Kan dock bero på att jag i princip alltid läser det i telefonen. Även när jag är hemma.

Linn sa...

Men min funkar inte i telefonen. Det är det som är så störigt. Bara i datorn och jag kanske sitter vid datorn en gång varannan dag eller så.

Åsa sa...

Fick också det där med "over capacity" på telefonen ända tills jag uppdaterade appen, sen funkade det bra igen!

Maria sa...

Å ja saknar dig!

Pippigull sa...

Jag saknar också Readern och hade overcapacity men det försvann när jag tog bort och la till appen (ny version)...

tmw sa...

Vilken telefon har du? Testa tipset ovan att ta bort appen och sen lägga till den igen. Har du upptäckt alla kortkommandon för datorn? Finns massa enskilda tangenter som kan styra typ allt.