måndag, juni 17

Tyfus, allra minst

Jag är sjuk. Barnens baciller har hoppat över till mig (inte helt oväntat med tanke på att Nils bland annat slickade mig I munnen häromdagen. Ja, alltså, han passade på när jag skrattade. Det är inte så att jag brukar öppna munnen och låta dom go wild.) och jag är förmodligen döende. Death by sweat åtminstone. Jag är astmatät och tryckte i mig kortisontabletter till frukost och förutom att jag är JÄTTEPIGG så svettas jag nåt så kopiöst, plus det är cirka fyrtiotusenmiljarder grader varmt ute (och inne). Hela huvudet känns som att det är instoppat i nåt och att jag har kanske en halv sekunds fördröjning på alla intryck och tankarna är mer som trögflytande gröt än nåt annat. Gick från soffan till barnens rum (ca 3 meter) förut och satte mig på golvet för att städa upp nåt himla memoryspel (min treåring slår mig i memory btw, även när jag spelar på riktigt) dvs lägga brickor i en kartong framför mig och jag blev så svettig så det rann om mig. Lade i en tvätt också och gjorde en kanna isvatten och nu är jag helt slut. Sitter i arbetsrummet på ovanvåningen och gömmer mig från vår städerska som är där nere och städar köket. Ja, givetvis gjorde jag isvatten (och kaffe) till henne också. Jag är inte dumihuvet.

Det är sommar ute. Jag vill bara ha semester och mina nio arbetsdagar tills dess blir färre och färre. Hoppas väl kunna klämma in onsdag-torsdag och så hel vecka nästa vecka och avsluta grejer. Men sen, sen är det jag och barnen och Andypants i typ sex veckor. Fy fan vad fint det ska bli. Har till och med lagt en order på Amazon på nya böcker, vilket är första gången på...tre år? Det här ska bli sommaren när jag reclaimar läsandet banne mig!

Nu har jag hjärtklappning så so long, tills vi hörs igen osv.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Det är inte gräspollen som förvärrar?

Linn sa...

Jo! Det också! Jag har både nässpray (Mommox, rekommenderar!) och antihistaminpiller, men Prednisolonet jag trycker i mig just nu borde ta hand om alltihop. Är bara inte så stort fan av bieffekterna.