onsdag, april 21

Livets liv

Det skulle snöa idag. Det är tio grader och sol. Jag hoppas att det betyder att vi inte får nån snö alls och inte att det snarare blir till helgen för till helgen vill jag gräva grejer i trädgården. Fast först SKA vi ta före-bilder för vi är verkligen ursämst på att ta bilder innan vi gör nåt och sen står vi där och ba ja men det här blev väl bra? Fast utan bildbevis på exakt hur stor skillnad det faktiskt blev. Inte den här gången. (Fast jag har redan monterat ner en skärm/staketgrej men jaja)

Annars pågår livet. Det är ganska vanligt och ganska tråkigt och ganska underbart. Det har gått väldigt bra på jobbet det senaste. Det är kul. Jag blir bara mer och mer kär i vår ändå rätt mediokra enånhalvplansvilla. Att vi har söderläge på altanen och också nån typ av tropisk zon skadar ju inte eftersom vi nu har upplevt lite sommar. Fåglarna kvittrar så högt så dom stör i möten även när jag sitter inomhus med stängda fönster och dörrar. Det säger i och för sig också nåt om hur tyst det är i övrigt när fåglarnas vårkvitter upplevs öronbedövande stundtals?

Ellen fyller snart fem år. Hon är stor nu. Nils också för den delen. Andreas lyfte upp Nils imorse och det är ju liksom inget litet barn längre? Han är en lång unge som tar upp nästan hela Andreas såg det ut som. När hände det här? HUR hände det här? 

Barnen tycker också det är bra här. Häromdagen, efter att ha åkt utan jacka hem från förskolan och sprungit rakt in i trädgården för lek, sa Ellen mamma? Det här är livets liv. Ja, mitt barn. Det här är livets liv.

Jag är så glad att vi flyttade. Jag mår SÅ mycket bättre här på alla sätt. Jag har roligt och jag känner mig uppskattad och jag är lugn. Jag ser också fram emot att få ett socialt liv post-covidvaccin, men till och med utan så är det härligt här.

2 kommentarer:

SARA sa...

Det var fint att läsa denna rapport Linn! Hurra för livets liv!

Pernilla/I will not keep calm sa...

Så himla skönt att känna att det var rätt beslut!