torsdag, november 12

Vad gör jag?

 Jaha, ni vill veta vad jag jobbar med allså. Okej! Jag jobbar som customer solution manager på hos en av Sveriges största matproducenter. Det är lika superluddigt som innan, eller hur? Mitt uppdrag är att titta på kundupplevelsen och driva projekt för att förbättra den. Eftersom nästan allting på ett företag påverkar kunden på ett eller annat sätt så kan det innefatta allt från att titta på prisstruktur och lönsamhet till att ta reda på hur kunden får vissa dokument eller tillgång till rätt/bra information. Det det just nu främst innebär är att fixa så vi får en ny e-handel för den gamla är utdaterad och ger absolut inte en bra kundupplevelse. Det är mitt "lilla" projekt och det innebär att förstå vår systemarkitektur och datan vi har och hur vi skickar den men såklart också att ta fram förslag på plattformar och partners, tidsplaner och priser på vad/hur/när en ny e-handel är och byggs. Det är vad som skulle ha blivit mitt första projekt. 

När jag började kolla på hur vi jobbar nu, hur det ser ut för kunden och vilka upplevelser dom har insåg jag dock att vi också har ett behov av nån typ av system som samlar ihop kundinformation (sk CRM-system). Informationen finns där idag, men den är väldigt spridd och svår att sammanställa snabbt. Det läggs alltså väldigt mycket tid på administrativa saker som tar ifrån det alla egentligen ska och vill jobba med. Därför gled mitt "lilla" e-handelsprojekt över på att titta på hur och vilka som skulle kunna leverera en lösning på HELA kundupplevelsen. Så nu har jag haft en massa möten med en massa olika företag om olika lösningar och så försöker jag sammanställa och rapportera vilka alternativ som skulle kunna vara rimliga för oss att använda framöver. Ja, alltså JAG gör ju inte allt det här själv. Vi är ju ett gäng hos oss som är med och kollar, men jag bokar möten och briefar och kontrollerar och frågar och ja, men driver på så vi kommer framåt någotsånär kontrollerat.

Två viktiga aspekter i allt det här är 1) att förankra i organisationen vilken information vi vill ha och hur vi vill jobba och 2) att se till att systemvärlden lirar med varandra.

Så jag pratar med IT och sälj och marknad och logistik och så lite leverantörer. Just exakt i detta nu sitter jag med och lyssnar på ett samtal mellan en potentiell leverantör och vår IT-avdelning där dom pratar om hur man kan skicka data mellan olika system. Jag blir alltid lika förvånad när jag faktiskt förstår vad dom pratar om.3 kommentarer:

LoHe sa...

Låter VANSINNIGT kul! Drömjobb!

Linn sa...

Men alltså det ÄR vansinnigt roligt och ett drömjobb! Mitt CV är på fullaste allvar gjort för att jag ska kunna hantera den här rollen. Ett CV som rätt ofta bemötts med skepsism pga har hoppat mellan webshopsansvarig till CFO typ. Det är som att den brokiga resan liksom var menad att leda hit, om man har en the secret-aktig världsbild.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}