tisdag, november 3

På vidrigt humör

Min tur att vabba. Hittills har jag vobbat. Det är tamigfan den sämsta idén nånsin för jag känner mig stressad och dålig över jobbet och jag har helt ärligt nästan ignorerat barnen. Så dålig timing att dels börja jobba hemifrån och dels ha barnen hemma samtidigt. Och så är det val i USA och trots att jag har läst massor som pekar på motsatsen så tror jag att Trump vinner. Och så är det mammas födelsedag idag. Och jag såg också precis presskonferensen med Löfvén och co och jag känner rätt mycket att vi inte förtjänar att få så här mycket frihet. Vi ska följa rekommendationerna (som ju egentligen är fel ord pga i FHMs värld betyder det regler) men jag vet nästan ingen som gör det. Alla har sina egenpåhittade anledningar till att inte följa. Dom "måste" träffa kompisar eller träna eller gå på stan eller vad det nu kan vara. GE FAN I DET! Det finns inget som får mig att brinna i huvudet som när jag läser eller ser folk jag känner skita i det. Klart man får ha en liten middag? Det skadar väl ingen? Eller bara springa lite på gymmet? Jag blir tokig. Alla som gör det är idioter. Om du som läser här hittar på egna anledningar till att inte lyda: du är en självisk idiot, gå och skäms! Det är verkligen inte så himla svårt att stanna hemma i någon månad för att få bukt på det här. Vi har haft SÅ mycket frihet och många har kunnat ha en nästan normal sommar. Sånt vi inte kan styra över som att gå till jobbet eller skola/förskola är en sak, men fritidsaktiviteter är faktiskt alldeles jättelätt att hoppa över. Låt bli bara. JA det är trökigt och JA du kommer troligtvis på psykiskt sämre än om du skiter i det, men du leker med andras liv när du inte lyssnar. Fkn sluta med det. 

3 kommentarer:

/nina sa...

Jaaaaa! Det är pisstrist, ställde just in en resa till spa. Umgås inte med någon mer än kaninen och barnen när de kommer hem. Men det är ju bara att bita ihop!

Linn sa...

Ja, men exakt. ALLA försakar ju nånting. En del har jag mer förståelse för än andra (t ex ensamstående som ju måste kunna välja sitt "hushåll" på nåt sätt), men att vara grinig för att man inte får ha AW är det töntigaste jag vet. JAG vill också gå på AW. Jag vill också träffa kompisar och familj och släkt blabla. Men tre veckor? Kom IGEN liksom.

Filippa sa...

Hear hear. Jag är singel och har isolerat mig sen det började. Jag går utomhuspromenader med syster och mamma och är i stallet, that's it. Handlar på nätet och har skippat gymmet helt (tränade tidigare fem dagar i veckan). Jobbar uteslutande hemma. Tackat nej till alla fester, alla AW, alla middagar. Om jag klarar detta i ett fucking halvår helt ensam så ska man förbanne mig klara av det I EN FAMILJ också, fast det verkar vara den de flesta vill ifrån?