torsdag, november 12

Jobb

 Det har varit intensiva dagar det senaste. Plötsligt är mitt lilla projekt i allas blickfång och jag har bara några dagar på mig att leverera kort- och långsiktig leveransplan och förslag på partner/-s och kostnader osv. Imorse när jag borstade tänderna tänkte jag på hur mycket roligare jag har nu jämfört med förra jobbet. På mitt förra jobb lade massor av snubbar massor av tid på fräsiga powerpoints, men levererade in all honesty inte så mycket. Här levererar ungefär ingen snofsiga presentationer, men det händer desto mer. Jag trivs också personligen så mycket bättre på ställen där beslutsprocessen är dynamisk och folk är involverade än där det finns hierarkier i vem som får prata med vem osv. Här får jag tycka och fundera och vara med på att ta fram förslag. Det är skitkul. Och läskigt. Vissa dagar tänker jag ofta Är jag helt dum i huvudet? Är det kejsarens nya kläder där alla fattar, bara inte jag? Är jag sjukt naiv nu? Men försöker jag reda ut hur det ligger till och så har det hittills visat sig att jag nog inte är så himla dum i huvet iallafall. Det känns skönt.

Och det här är ju hur jävla luddigt som helst, inser jag nu. Var GÖR jag ens? Vad jobbar jag med? Vill ni veta det? 

5 kommentarer:

Kalle sa...

Ja tack, det vore intressant!

Anonym sa...

Jättegärna!

Såklart :-)

KRAM Marie

tidkommer sa...

JA!

emma sa...

på tal om ppt:s, jag jobbar ju på ett jobb med väldigt många olika specialkompetenser, men en grej jag märkt, speciellt med de som kommer från business-skolor, är att vissa folk verkar tro att deras jobb är att göra ppt:s. självklart är det ett jättebra sätt att visualisera ett projekt, argumentera för en ståndpunkt etc. men det kan väl inte vara den enda arbetsuppgiften liksom?!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}