fredag, mars 8

This också in:

Har börjat med en ny tidsoptimering: avbryta (sälj)män när dom pratar och säga ”vad vill du? Berätta med en mening.” Och när dom inte gör det så avbryter jag igen och stoppar dom och säger ”nej, vänta. En mening!” och kan dom inte det då så säger jag bara nej tack! och går eller lägger på. Jag kan eventuellt ha applicerat det på fler personer men seriöst JAG ORKAR INTE ATT MIN TID SKA GÅ TILL IDIOTER SOM INTE RESPEKTERAR DEN. Det gäller framförallt alla jävla säljare som ringer, knackar på eller bara ignorerar ett rakt utskrivet ”jag sitter lite tajt idag, kan du maila?” och ändå ringer. Plus seriöst, är dom så dåliga på sin produkt så dom inte kan summera vad dom vill i en mening så förtjänar dom ändå inte mina pengar. Det är befriande. Jag kan tipsa om att prova!

Ingen mer femminuters: Tjena det här är Johan på Säljbolaget jag ringer dig för att jag vill komma och visa en produkt som skulle funka alldeles utmärkt för er och sen har vi en drive just nu där vi kollar läget hos potentiella kunder och då vill jag att jag... där man ba mhm ok hej, tack för att du frågade där i början om jag hade en minut innan det tog upp HALVA MIN DAG! Så om dom inte respekterar mig så behöver inte jag vara mer tillmötesgående än att fråga ”vänta, stopp. Vad vill du? En mening!”

2 kommentarer:

Filippa sa...

Hade en "diskussion" om kvinnodagen med en manlig bekant över en lunch i fredags. Han hade negativ åsikt, och jag försökte få fram varför. Då gick han vidare till Rosa Bandet (skulle dra någon parallell) och varför det också var dåligt. Inte heller det hann han komma med några faktiska argument mot mer än att det var dåligt, innan han gick vidare till nästa grej, nästa grej, nästa grej, och alla dessa nya ämnen/paralleller skulle alltså på något oklart sätt bevisa/fastställa negativiteten mot kvinnodagen.

Blev.Så.Jävla.Trött.

Till slut fick jag nog och vad han än sa så drog jag tillbaka honom till Rosa Bandet och krävde svar på originaldiskussionen (okej originalet var kvinnodagen men jag ORKADE INTE). Tillbaka tillbaka tillbaka. Han måste kört varenda härskarteknik i boken (inklusive "varför är du så arg"), men jag gav mig inte, jag drog tillbaka ämnet LÄTT 20 gånger.

Om vi (han) kom fram till något, om jag fick några argument öht? Nej.

lilian nikky sa...

Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 WIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.