söndag, mars 10

Idag vaknade jag trött. I och för sig för att jag vaknade av ett MAMMA?! och en klapp på kinden klockan sex och inte riktigt kunde somna om trots min tur att ha sovmorgon. Gick och lade Nils vid halv tio och blev väckta när lunchen var klar kvart i tolv. Jag tror jag hade kunnat sova resten av dagen och genom natten nästan. Sen ledde Nils mig i handen till badrummet, sa dssschhh (vokaler äro onödiga) och gick in i duschen så ja, men då duschade vi. Sen tog vi en promenad runt halva kvarteret till Robert och Julia och gick in där och drack kaffe i två timmar. Sen gick vi hem när barnen hade som roligast. Det gäller ju att visa att man inte kan ha hur kul som helst. Nils skrek hela vägen hem så jag fick bära en arg, korvig och TUNG ettåring medan Ellen ”cyklade” hem på sin ny-ärvda springcykel. Hann mata Nils med en burk ”Goda grytan” innan hon och Andreas var hemma. Sen gjorde jag en matlista för veckan (köttbullar/korv stroganoff/morotssoppa med varma mackor/hamburgare. Det är inskolningsvecka igen så ambitionsnivån på maten är ca ”vad barn äter”) och beställde en matleverans tills imorgon. Och så gjorde jag pannkakssmet med mixade vita bönor (HA! där får ni snorungar) som jag stekte efter maten så barnen har lite frukost i veckan. Nej, våra barn äter inte normal frukost hur mycket vi än trugar och en pannkaksrulle i handen framför teven är bättre än en smoothieklämmis (samt också positiv för vår plånbok) så om det betyder att vi måste steka en veckobatch på söndagar so be it. Sen lade jag tjockkorven som bara somnade om han fick vara lilla räkan och jag stora skeden samt att jag tryckte min kind mot hans. Det var icke oangenämt på nåt sätt. Vill typ skaffa tvåtusen ettåringar bara för att få goset.

Tänkte förresten förut på om det kanske ändå inte hade varit ett bättre liv att flytta hem till Lidköping, skaffa ett eller två barn till och bara gå 100% in i familjedimman? Istället för att liksom ”förverkliga mig själv” när jag ändå så tydligt mår som bäst när jag är hemma. Funderade iofs också på om jag kanske närmar mig utbrändhetsgränsen pga ovan nämnda ungar och deras påverkan på min sömn samt förmåga att ta över exakt ALL min numera obefintliga hjärnkapacitet. Undra vad skillnaden hade varit om jag hade gjort ett IQ-test innan första graviditeten och nu? Känns som att jag har gått från relativt smart till en grå dimma som säger fel namn till mina oh så många-två barn. Till mitt försvar ser dom fan likadana ut så det är inte så jävla lätt att hålla isär dom hela tiden.

2 kommentarer:

emster sa...

i mitt fall har det inte med utbrändhet att göra. karriär och sånt känns bara så himla påhittat efter barn känner jag. vill bara vara ute i naturen, hänga med min familj och ha ett jobb jag slipper fundera över på kvällarna.

vill också ha ett lill-barn till men min man vägrar och säger att han kommer sterilisera sig om jag fortsätter tjata. oh well.

lilian nikky sa...

Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 WIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.