onsdag, augusti 30

Ellen pratar oavbrutet nuförtiden. Ibland låter det som att hon säger riktiga ord och dom är kusligt träffsäkra för situationen men sen följer hon upp med duduwamababawaulaubaba och man ba eller näe? Svinkopporna är borta nu iallafall. Eller man ser fortfarande var dom befann sig för det är torra, ljusröda hudytor men dom verkar läkta så vi har slutat med saneringsåtgärderna. Om nån vet om/när en får börja smörja huden med hudkräm efter duscha två gånger om dagen med antibakteriell tvål-tiden så tipsa gärna! Hon är skittorr i huden men jag vill inte gärna göra nåt värre igen.

Pappa har varit här också. Den här gången var han barnvakt typ hela tiden? I måndags eftermiddag var vi hos barnmorskan och passade givetvis på att bråka i bilen på väg dit (skjut mig) så jag var helt upprörd när vi skulle ta blodtrycket. Det är på gränsen till högt undertryck så vi ska hålla lite koll men inga tecken på nån havandeskapsförgiftning eller så, thank god. Jobbar "heltid" fortfarande, men kommer kanske typ tjugo över nio och går inte efter fyra, trots revision och överlämning och whatnot. Alltså jag ORKAR inte mer än så och hellre lite kortare dagar och jobba närmre ze birthzday än att maxa ur redan. I tisdags var vi på ultraljud, tillväxt den här gången. Kanske enda fördelen med att ha BMI över nåt gränsvärde det här med automatiskt tillväxtultraljud trots att inget annat visar på nåt knas. Vi fick världens underbaraste barnmorska som var så pepp och pratade så mycket och verkligen gjorde allt i sin makt för att visa om det är en kille eller tjej därinne. Så nu vet vi. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid tanken för jag var så säker på att det skulle vara tvärtom, men det ligger en liten pojke i min mage och knuffas. Vi ska få en son? Så konstigt. Han verkar iallafall väldigt frisk och har så mycket hår (redan) så det svajar i fostervattnet och syns som en spretig gloria på bilderna. Lelle vännen.

Vi har köpt matbord och matta nu också förresten. Det kommer bli så himla bra. Lite fix och trix kvar men grunden blir lugn och ljus och bra.

Nu ska jag vila en sväng.

6 kommentarer:

SARA sa...

Men åh! En liten son! Så verkligt det blev helt plötsligt! ❤️

Unknown sa...

Grattis till sonen! Söner är fan bäst.

Och döttrar med.

Linn sa...

Det är så sjukt och konstigt att helt plötsligt tänka på barnet mer som en person. Alltså inte att det spelar nån roll att det är en kille, hade varit samma om det hade varit en snippa därinne men att gå från bebisen/den/konstig sak i magen till typ han och smaka på namn och ba ja, men jo men ja det kanske det blir?

minahistorier sa...

Grattis till sonen! <3

LoHe sa...

Men ÅHHH så roligt! Grattis till pojken! (Hade ju naturligtvis varit lika underbart med en tjej till men själv tycker jag att det känns så enormt roligt med en av varje! Nästan lite magiskt!)

UplayOnline sa...

Grattis till sonen! Söner är fan bäst.


เย็ดสาว