onsdag, juni 8

Barnet spydde gifvetvis cirka två minuter efter jag postade det förra inlägget. Rakt över sig själv, mig samt golvet. Jag är lite at loss när det gäller matningen just nu för vår barnmorska har sagt att vi ska mata henne när hon visar hunger, allt väl so far. Det är bara det att hon visar hunger cirka jämt och vä-hä-häldigt bestämt just nu och om vi matar henne när hon vill så spyr hon på eftermiddagen rätt rejält pga fullt därinne antar jag. Tidigare har det inte direkt varit nåt problem, men nu blir det liksom fel hur vi än gör. Om vi matar henne när hon vill (hela tiden) så spyr hon på ett ibland väldigt läskigt sätt, inga direkt små rapkräkor utan mer exorcisten och typ kvävsaktigt. Om vi matar henne när vi vet att hon faktiskt är hungrig (då hon såklart får äta hur mycket hon vill) så skriker hon oavbrutet tills vi ger med oss. Är det nån här som också matar/har matat sitt barn med ersättning och har nåt tips?

5 kommentarer:

MissParker sa...

Har haft en kräkis som var värre än de andra. Hon kräktes fram till hon var typ ett år...
Det blev bättre av att vi bytte FRÅN semper ersättning.
Samt om jag pausade under matningen och rapade henne.
Slut på tips...

Unknown sa...

Tipsar också och paus för rap samt att hon kanske inte alltid är hungrig? Har ganska nyligen lärt mig att bebisars sugbehov är så starkt att de ibland misstar det för hunger. Använder ni napp? Hon kanske blir nöjd av bara napp?

egoistiska egon sa...

Inte matat med ersättning men haft ett barn med sjukt stort sugbehov. Dvs fastklistrad vid tutten. Så napp? Eller godkänns inte det?

egoistiska egon sa...

Godkänns som i ok för barnet :)

Linn sa...

Tack för tipsen! Hon spyr inte hela tiden liksom, utan när hon har fått för mycket på en dag typ. Tror vi. Vi rapar henne och tar pauser och hon tar och gillar nappen också så vi försöker snutta med den också, men hon spottar ut den och skriker tills hon får mat även om hon precis har ätit. Det är nån grej nu senaste veckan för tidigare har hon bara velat äta när hon faktiskt har varit hungrig.