onsdag, oktober 21

Tårta! Chokladtårta! Smörgåstårta! VAD SOM HELST FÖR TÅRTA!

Jahapp, då kan vi skriva upp i tidens böcker att den första cravingen har uppstått. Jag pratar om det o-er-hör-da suger efter tårta. Ett sug som i sig är relativt spännande med tanke på att jag är ägg- och nötallergiker och i princip aldrig har ätit nån form av tårta i hela mitt liv. Eller okej, så sorgligt är det inte, men förutom pannkakstårta, bröllopstårta, marängtårta på midsommar och en chokladtårta Andreas gjorde på min födelsedag för två år sen så är jag ganska oerfaren på all things bakelser/tårtor. Until nu, för helvete vad jag är sugen på konsistensen av tårta. Att äta annat sött funkar inte, det måste vara tårta. I nåt försök att blidka mig bakade Andreas (det lilla gullot) kladdkaka idag efter vi hade varit på Ikea och jag DOG av gott, men har i och med det tyvärr också fått blodad tand. Ligger och googlar smörgåstårtor och sväljer saliv trots att varenda tårta borde verka svinäcklig ingredienserna att döma. Jag menar skinka, ost, majonäs, grädde, ananas, leverpastej, apelsin och kiwi? Kom igen, det MÅSTE vara äckligt?! *dregglar*

3 kommentarer:

Emma Esteban sa...

Haha älskar detta! Jag var råbesviken på att jag aldrig fick ngn knasig craving. För att inte tala om Jens som 1 ggn/v frågade "om jag inte var sugen på sand" (hade läst om detta i nåt forum).

SARA sa...

Min craving: äpplen (alltså? Sååå tråkigt sug!). Min anti-craving: tandkräm, tuggummi, annat liksom "fräsch andedräkt"-relaterat. Tårtor känns intressantare! Plus att en äter tårta alldeles för sällan!

Linn sa...

Alltså jag tänker ju inte ge efter för den här cravingen direkt i nån större mängd eftersom herregud en kan inte leva på tårta. Men jag fyller år om ett par veckor och får jag inte tårta iallafall då så kommer jag grina. Kanske att jag gör en smörgåstårta bara för att jag VET att det smakar gott, men det låter ju så fruktansvärt äckligt när man läser vad som ska vara i. Är lite inne på att ha nån form av smörgåstårta-smörgåsbord hemma bara för att få gå kreyzey.

Jag har läst om folk som vill slicka på källarväggar och äta jord. Hoppas lite på att det inte blir jag. Jobbigt att vara sugen på tänker jag.