torsdag, maj 7

Source to the madness

Jaha, men jag ska ha mens strax. Ska vi gissa att min ilska är pmsrelaterad? Igår toppade jag allting med att fräsa åt Andreas när vi var ute och gick att han skulle gå härifrån, gå hem, bara GÅ! så hans mysiga promenad istället blev svart och sur. Gud jag är ett sånt CHARMTROLL. Och ja, jag är förmodligen lika vidrig att leva med som ni tror att jag är. Jag hade bara skillsen att hitta en partner som av magisk anledning förstår mig (inte ens jag förstår mig so god knows how that happened) och som har tålamod som en sköldpadda. Plus: män godtar vadsomhelst om man skyller på pms. Den enda bonusen som hell week har fört med sig och jag skäms inte ens för att utnyttja det. För att citera mig själv igårkväll när vi var sams igen: om du blir nere och tycker att det är jobbigt, HUR FAN TROR DU ATT DET KÄNNS FÖR MIG DÅ? För på rikt, visst det kan vara jobbigt för omgivningen men det är fan så mycket jobbigare för den som måste uppleva Det Totala Mörkret som fräter upp allt solsken och gullegull och lämnar kvar en pyrande hög av vansinnighet, både i ilskebemärkelse och totalt koko-bemärkelse. Lex Jag skrek åt min kille igår för att han gick långsamt bredvid mig när jag hade ont i benhinnorna för att det kändes som att han var ute och vallade sitt husdjur när all he really did var att vilja hänga med sin flickvän, nej fel, tjej, nej fel, fru.

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

pms-fru, men ändock - fru!

Johanna sa...

Ja mycket blir man av pms men charmig är ej en av de sakerna. Direkt.

Josefine sa...

Jag är en häxa när jag har pms (dock har jag ju pmds så det är väl etter värre med humöret). En reglerätt häxa. Jag har sagt saker så fruktansvärda att jag inte fattar att Mikael nånsin vill prata med mig igen.

Linn sa...

Jag säger ju det hela tiden, men det är så himla härligt att ha en blogg för det är det ultimata beviset på att man inte är ensam.