tisdag, juni 4

I'm a procrastinator oh oh!

Jaha, vad gör ni för nåt då? Jag undviker att söka jobb genom att tvätta åtta maskiner tvätt (det bor tydligen en fembarnsfamiljslägenhet i det här hemmet) däribland badrumsmattor och(!) duschdraperi. Sen har jag skrubbat ugnen och alla andra ytor i mitt kök inklusive väggarna med svinto. Älskar svinto. Och så har jag burit bort tomglas och städat under diskhon. Ska nu ta itu med 1) inuti köksskåpen 2) alla lister och dörrar 3) badrumsväggarna och badrumsskåpet 4) dammsuga ÖVERALLT även under/bakom sängen och soffan 5) våttorka golven. Igen så verkar det bo minst sju pers här, istället för typ två. Eventuellt ska jag även 6) städa garderoben och 7) sortera min bokhylla. Jag ska avsluta det hela med att sätta på (i?) nya sängkläder och laga mat till A när han kommer hem från jobbet.

Det här med att jag fick ett utbrott och skrek rakt ut imorse av idiotin hos folk (i det här fallet män) av det här känns en smula ironiskt just nu.

2 kommentarer:

Christel sa...

Alltså, åh, vad jag också vill knalla runt i hemmet och städa lite här och pyssla lite där. Ha nåt långkok på spisen och kanske nåt bak i ugnen. På fredag, då jäklar. Men jag fortsätter väl jobba lite här då så länge.

Linn sa...

Det har ju sina fördelar att inte jobba, men också att man har noll saker att prata om när dagen är slut. "Så vad gjorde du idag då?" Man ba ...