torsdag, februari 21

*övar på att släppa mitt kontrollbehov*

Nämen såatte om en inte åkte på lite magsjuka inatt också to top things off nicely? Nu ba ligger utslagen i sängen och försöker mailstyra grejer. Men jag tänker att det kanske kom rätt vältajmat ändå. Nu måste jag låta andra göra sina grejer utan att hålla på och lägga mig i och det är en bra grej eftersom det ligger alldeles för mycket saker på mitt bord. Upprepar fjantmantrat det blir bra allt blir bra i huvudet och snart kanske magen tror det också.

3 kommentarer:

Lina sa...

Eller så är det inte klassisk magsjuka utan din kropp som säger ifrån att du verkligen måste sakta ner nu. Min kropp försökte säga ifrån i flera år, försökte skrika men jag lyssnade inte förrän jag kollapsade helt. Nu har jag varit sjukskriven sen augusti. Du vet säkert vad som är bäst för dig, men jag visste tyvärr inte vad som var bäst för mig förrän det var långt gånget. Jag önskar att jag gett upp i tid. Så ta hand om dig!

Yes but no sa...

Oh Lord Almighty! Visst, bra att ha en kropp som kan säga "STOPP!" och rvinga till vila ibland. Men taskigt att ta i så mycket så du måste dras med sådant där vidrigt. Kunde inte kroppen nöjt sig med lite vanlig hederlig feber istället?
Hur som helst. Kram och krya.

Lfthmn sa...

Min plastchef har försökt "coacha" mig lite i det där. Han har mer eller mindre bankat in i huvudet på mig att inte göra andras jobb, för då har jag inte tid att göra mitt eget jobb, och då kommer det se ut som att jag misslyckas för ingen kommer i slutänden att tacka mig för att jag lagt ner tid på att sköta andras jobb. Det kanske inte är applicerbart i ditt fall, men jag börjar lära mig det nu.

Krya på dig!