onsdag, december 5

Samlas i små grupper och diskutera följande

1) mängden bebisbilder i sociala medier
2) vädret
3) om jag ska färga håret eller inte.

Jag rättar era svar efter lunch.

5 kommentarer:

Jojjo sa...

Alltså jag har bara en sak att säga om ettan: Droppen var när en bekant lade ut en bild på sin bebis och skrev "Idag fyller han en vecka - tiden går så fort". Jag sade upp bekantskapen.

Anonym sa...

Idag hade jag en som lagt upp en bild på sin bebis, tagen uppifrån och man såg bara ryggen och nacken på den. "Så här sover min bebis. Hur sover din?"

Vädret: Snö.

Färga håret: Ett rungande JA! från Älmhult!

// Lufthamn

maddiis sa...

Som nybliven förälder (hon är åtta veckor) måste jag bara säga att jag höll med dig. Innan. Jag har alltid tyckt att det är lite töntigt med alla som har sina barn som bakgrundsbild osv.

Det tog 24 timmar, sen hade jag också det. Och ja, tiden går sjukt fort, och ja, man blir tokblödig, och nej, man kan inte sluta titta på dem, och ja, man gråter när man ser barn på tv fara illa även om man aldrig gjort det innan. Trots allt är man ju den första, och förmodligen den enda, som någonsin har tillverkat något så fantastiskt.

Om man tycker att hormonerna kan påverka en i vanliga fall är förlossningshormoner att jämföra med oroligt tunga droger.

Jag gick runt och tyckte att allt luktade fantastiskt gott på bb, tills jag kom på att det var mina egna pruttar. Normalt?

agnes sa...

1) Har blivit blind. Alltså för detta fenomen. I övrigt ser jag hur bra som helst förutom se punkt 2.
2) Alltså vägen hem från jobbet idag, allt såg likadant ut, vitt. Bil. Ingen bra kombination. I vanliga fall är jag en sån där som kör upp en halv tank på vägen hem från jobbet pga. stress, irritation, upprördhet osv. Tycker det är terapi att vara tung på gasen sas. Inte så förenligt med detta väder och känner mig numera som ett litet helgon i trafiken. Allt är dessutom vitt, hehe, fritt för tolkning.
3)Alltså det bror på. Har du utväxt eller någonting som du tänker "äsch det ser ok/fint ut idag" men vet att du kommer förbanna dig själv för imorgon så gört. Annars...gört ändå för det är gött med något nytt, pampering osv.

Linn sa...

Jojjo: Hahaha! Men jag tycker att folk med barn under 2 månader är undantagna regeln. Dom är ju nykära, jag fattar det. Det är ungar efter den åldern man ba really?!

Lufthamn: åh! min andra hatgrej; folk med barn som känner sig TVUNGNA att kommentera på andras barnbilder om sina egna barn. Och I hear ya om frillan!

Maddiiis: hänvisar till kommentaren överst. Folk med bebisar under 2 månader är undantagna. Sen kan man hålla majoriteten av bilderna för sig själv, för det är ändå ingen annan som bryr sig. Du får såklart knäppa hur mycket bilder du vill på ditt barn eller videofilma henen hela dagen om du vill. Bara vi andra slipper se.

agnes: det första låter bra, det andra låter som mig minus att jag inte kör bil till jobbet, men när jag kör osv. Sista: nja, inte egentligen men det skulle vara gött med lite vavavoom.