onsdag, december 5

Jag minns alla mina älskare blablabla

Jag tänker att jag är för gammal för att hålla på och ligga med killar till höger och vänster men fan heller att jag är. Samvetet står där i hörnet och skäms och tycker att jag är bad bad girl och önskar att hon aldrig hade lärt känna mig. Jag önskar att hon kunde lämna mig lite jävla i fred. Jag försöker känna efter vad som är rätt, men jag vet inte vad som är rätt vad som känns rätt vad rätt är ens. Jag får höra att jag är fin vacker sexig. Att jag är glad rolig skön. Det gör ju självförtroendet lite bättre. Det gör mig alla dom sakerna, men fast det gör mig alla dom sakerna så finns det ingen som fastnar. Det är förvirrande. På lördag tror jag att jag åker till den där snubben, ni vet. Jag behöver nån som känner mig-mig och som kysser välbekant och håller handen i min nacke, i håret precis under örat, när vi kollar på film och kollar på mig med ögon som redan har sett allt. Jag behöver kolla varför han vill träffa min pappa och om han är lika snygg som förra gången.

3 kommentarer:

Bubbel sa...

Låter som nåt att satsa på - det välbekanta kanske inte är lika spännande men himla mycket tryggare och lugnare...

Emelie sa...

Klart du skall ligga om du känner för det. Bara man inte skadar sig själv eller någon annan (otrohet, för att man inte vågar säga nej, för att vara cool etc etc) samt skyddar sig så får man ligga hur mycket och ofta och med hur många man vill. Det är vad vi säger till våra tonårsdöttrar också när vi kommer in på snacket om varför killar är coola och tjejer slampor... Blir så trött!

Linn sa...

Bubbel: Alltså, jag vet inte riktigt. Vi har ju som sagt hållt på med det här nu i tre år och ja, om det ska nånstans borde det väl ta sig nånstans snart kan man tycka.

Emelie: Det tycker jag är mycket vist av er! Och ni har såklart rätt. Men ibland är det svårt att veta vad man mår bra av liksom. Det kan ju vara kul i stunden, men jobbigt efteråt. Eller så ångrar man sig efteråt att man sa nej. Såna känslor kommer ju också liksom. Men heja er för att era tonårsdöttrar har bra föräldrar!