tisdag, december 4

Ask, and ye shall receive

Åh, jag sitter och väntar på att tomatsåsen ska bli klar nån himla gång och epilerar benen för att slippa SMÄRTAN som kommer när man liksom väntar och har tråkigt. Ska vi köra en frågestund? JA! Kul! Eller?

7 kommentarer:

Katta Kvack sa...

Jag fyller år nästa vecka - vad ska vi laga för mat här hemma för att fira mig? (mitt i veckan fira, så inget långkok)

Emilie sa...

Hur gör man för att våga gå på dejt med nån från nätet när så himla många verkar vara helt pantade? Har bangat i sista stunden typ massa gånger nu. Håller ju ej i längden.

Linn sa...

Åh yey! Grattis i förskott och grattis till att äta mat! Om ni är många så tycker jag att ni ska göra pajbuffé. Paj kan man göra kvällen innan och det är sjukt lätt och går sjukt fort plus är sjukt gott.

Tillbehör: ruccola, rödlök, mango med citron+olivolja+svartpeppar som dressing. Samt: hyvlad zuccini, fetaost, vattenmelon, svarta oliver och färsk oregano plus olivolja.

Om det bara är familjen som ska äta så föreslår jag det här (tar cirka 1,5 timma iofs) http://jaglagarmat.blogspot.se/2010/05/appelmarinerad-flaskfile-med.html

Eller: Det här! Sjukt lätt, sjukt gott! http://jaglagarmat.blogspot.se/2011/05/fyllda-kycklingfileer-med-rostad.html

Linn sa...

Emilie: Alltså, bara gör det. Det är skitnervöst först, men tänk att du bara ska snacka med nån i en timma eller så. Som ett jobbmöte eller en fest med bordsplacering eller att du bara ska hänga med din bästa kompis och så försöker du bete dig likadant.

Sålla bort alla som verkar ett uns pantade eller får dig att känna näejje eller osäker. Men om nån verkar vettig och du får en bra magkänsla så bara gör det. Det värsta som kan hända är ju att du inte behöver träffa den personen nån mer gång liksom.

Emilie sa...

Återkommer med eventuella resultat... hehe

S.W sa...

Måste tillägga om epilering: sträck huden så mycket du kan och var torr. Alltså, epilera först, duscha sen. Att ha huden sträckt brukar minska ontet.

Fråga: skulle du säga att du är en viss stil? Tänk kläder, böcker, musik, inredning. (niotillfem är typisk pop/indie, tex)

Lycka till på dejten!

Linn sa...

Emilie: do it!

S.W: ja, det håller jag med om. Har en sån där man kan epilera I duschen med, men har inte vågat göra det än. Funderar på om det gör ondare eller är skönare i varmvatten liksom. Och yes till att sträcka huden. Annars känns det ju som att den ska gå sönder.

Svar på fråga: alltså, näe jag tror inte det. Eller jag gillar saker som jag tycker är fina, dom sinsemellan behöver kanske inte ha nån direkt koppling. Jag är nog ganska vanlig tror jag, men förmodligen ganska rent. Är inte så mycket för krusiduller. Och tack!