måndag, oktober 1

Så himla konfrontativt av mig, I know

Men guuuuuud! Kan folk jag är (var) kompis med på facebook sluta vara så himla dumma i huvudet?! Jag blir GALEN på allt idiotiskt likeande av rasistiska "inlägg" som sprids. Nu kör jag noll tolerans och ba *unfriend* varje gång nån "vi svenskar blablabla"-grej dyker upp i mitt flöde. On a sidenote så har jag fruktansvärt ont i huvudet och tror att jag kommer dö av det inatt. Varsågoda för info.

12 kommentarer:

Lfthmn sa...

Gilla!

Åsa sa...

japp, nolltolerans mot allt som liknar medveten ignorans, hat, rasism, etc. Det är viktigt. Och aldrig roligt eller 'ba på skämt' Delete direkt

Maria sa...

Och mot folk som skriver statusar om/laddar upp bilder på Appleprodukter hela tin.

Jojjo sa...

Jag har en som hela tiden gillar på bildet som hånar överviktiga människor. En som tidigare räknades som rätt nära vän, ändå (men inte längre). Är folk verkligen inte kloka i huvudet?

Jojjo sa...

Är för övrigt också övertygad om att min ihållande huvudvärk är början på hjärnblödning edyl och att jag kommer dö. Stress är ju hälsosamt och så...

mikebike sa...

Helrätt! Josefine har vid ett antal tillfällen konfronterat gamla bekantskaper på FB och tagit tjafset för att sedan förklara att nu räcker det du är härmed unfriendad. Så otroligt kittlande. Jag måste börja göra det med.

Johanna sa...

BRA!

Förutom huvudvärken då, hoppas den släppte.

Linn sa...

Lfthmn: Tummen upp!

Åsa: Absolut. Rasism, sexism eller nån annan form av -ism som gör att folk pekas ut är banned!

Maria: haha! Ja, och dom. Men dom är jag nog rätt förskonad från som tur är.

Jojjo: va? men fy fan vad sjukt. Nej, vissa är verkligen inte kloka. Och vad gör man åt nojjan med huvudvärken? Jag är helt allvarlig med att jag tror att jag ska dö i en sån där anurism eller vad det heter.

mikebike: jag önskar att jag också kunde vara lite mer konfrontativ och ta tjafset. Ska fan börja med det. Men dom poster jag syftade på i inlägget är såna där med 37000 likes och 8000 kommentarer och där känner jag att det är svårt att ta diskussionen. Lite som att försöka ta diskussionen på aftonbladets kommentarssida.

Johanna: inte riktigt, men den släpper nog så småningom.

Bubbel sa...

Bra där!:)

emster sa...

HEJA DIG LINN!

Miss Baglady sa...

HEJA HEJA! Inte mer än rätt!

Lina sa...

Huvudvärken kan vara psykosomatisk också. Jag är själv sjukskriven för utbrändhet nu (är 30) och har nu, när jag lugnat ner mig och börjat märka vad som är vad (bl.a. genom terapi) märkt hur värk jag haft i 6-7 år (inte bara i huvudet) är tydligt kopplad till stress, ångest, gamla minnen jag inte vill minnas osv.

Så. Stanna i tid, som många sa till mig (men jag lyssnade inte).

Bra blogg för övrigt! :)